Skip to main content

Ești prețios…

Un Cardinal s-a dus sa se opereze la unul dintre cei mai Vestiți medici ai Franței, când a ajuns la acesta i-a spus: “Sper că nu mă vei trata ca pe toți desculții!” La care medicul i-a răspuns: “Pentru mine toți desculții sunt cardinali!” Am mers ieri cu taxiul, iar șoferul mi-a spus că el nu mai crede in sinceritatea preoților pentru că pe când era adolescent lucra la construirea unei Biserici, fiind pe placa de beton proaspăt turnată șeful lui i-a zis da aibă grija mare sa nu cada, iar preotul a zis: “Lasă-l, ca mai trebuie sa înmormântez si eu pe cineva!” Nu a putut uita acele cuvinte nici la 20 de ani depărtare.

Ce vreau sa zic este că Hristos este Pastorul Cel Bun care si-a dat viata pentru oi si ca El trebuie sa fim si noi. Pentru El fiecare om este extrem de prețios si bețivul si drogatul si curvarul si prostituata si hoțul, toți au valoare veșnică si dorește să-i salveze de la moarte veșnica pe toți. Marți m-am rugat pentru un bărbat care se droga de 24 de ani, a doua zi a zis ca l-a luat din nou pofta de droguri. Era agitat si nu știa ce sa facă, se plimba pe drum dispersat luptând cu pofta de droguri. Din senina au venit pe rând doi bărbați, unul i-a zis: “Du-te la Biserica si roagă-te!” Iar la scurt timp a venit altul care i-a dat 50 de lei (fix cât ii trebuia pentru droguri).

A înțeles ca in lume sunt doua forțe care îl atrag, una spre Rai, alta spre Iad. Nu uita ca Hristos nu te vede ca pe o carcasa de aruncat la gunoi, ci El îți vede valoarea veșnică și știe că Diavolul e disperat sa te tragă cu coada lui in Iadul cel veșnic unde va fi el si demonii lui. Tu lupta știind ca Hristos te susține neîncetat! Ești prețios, ești veșnic, esti iubit, ești dorit de cer, ești de mare preț, ridică-te si moștenește Cerul!

Cu prețuire,
Toni Berbece