Skip to main content

Etapele instalării Antihristului pe înțelesul tuturor

Prima etapa va fi zdrobirea credinței, provocarea apostaziei, “demonizarea” credinței în Hristos, înjosirea celor care cred, înlocuirea setului de valori creștine, care au adus prosperitate și binecuvântare, cu un set de non valori, cu o debandadă totală în știință și credință. Acest lucru deja se întâmplă. Uitați-vă cum cei care cred în Dumnezeu și chiar trăiesc credința au ajuns o scârbă pentru mulți, din idioți și lipsiți de capacitate de adaptare la modernism nu sunt scoși, sunt comparați cu Evul Mediu, deși creștinii sunt singurii deținători ai înțelepciunii și ai discernământului. Fără credință va fi o anarhie socială (pe care o vedem în “mici” doze prin America și nu numai), anarhie pe care cineva va propune să o “controleze”.

A doua etapă va fi pregătirea infrastructurii tehnologice pentru un control total. Și acest lucru se întâmplă chiar acum. Șarpele cel vechi știe că ultimii ani ai pământului vor fi ai lui pentru a-și arăta pentru ultima dată fața mizerabilă așa cum este. Ai lui vor fi toți cei care au trăit în nelegiuire și au acceptat lepădarea de credință, de Dumnezeu și de valorile creștine (2 Tes. 2:7-12). Tehnologia va fi cea prin care omul se va vinde și se va supune Antihristului pentru pâine, pentru a putea trăi aparent bine doar câțiva ani după care urmează cele șapte urgii nimicitoare. Practic, cine nu va accepta controlul total, cine nu va accepta să fie urmărit pas cu pas, cine nu va accepta să fie “scanat” nu va putea vinde sau cumpăra (Apoc. 13:15-18). Tehnologia se pregătește chiar acum, lucrurile se îndreaptă într-acolo. Satana nu va mai accepta oameni liberi, oameni care să zică “nu”. Iar pe cei care nu se vor supune îi va ucide…

A treia etapă va fi instalarea lui la conducerea lumii. Cum va fi nu știm încă, însă forța demonică a acestui ultim dictator va fi atât de mare încât prin semne și minuni demonice, va manipula orice conducător al lumii, care i se va supune, iar cu creștinii va avea un război pe față (Apoc. 13:7). Conducerea lui Anticrist va fi una politico-spirituală. Satana e avid după închinare, pentru pâine și un trai “liniștit” ți se va cere să i te închini. Nu-i ceva nou. Și noi românii aveam tablouri cu marele conducător în școli și instituții, iar omul acesta era avid după închinare și slavă. De ce? Pentru că era condus de cel care dinainte de căderea din Cer a fost avid după slavă. De aceea Satana i-a zis lui Isus: “Închină-te mie și-ți voi da…” Acestea vor fi ultimile cuvinte ale lui pe pământ: “Închină-te mie, acceptând controlul total, ignorând Scriptura, care-ți spune să nu faci asta, și-ți voi da dreptul să mănănci, să vinzi și să cumperi.” Dumnezeu ne-a creat liberi, nu cu mecanisme de înrobire, iar ce dorește Satana este încălcare chiar celei dintâi porunci “Numai Domnului să i te închini…”. Iar de aici vine încălcarea celorlalte nouă. Această ultimă încercare de “furare” a slavei lui Dumnezeu va fi pedepsită crunt de către Creator, iar cei care trăiesc doar pentru trup vor fi înșelați drastic.

Acestea sunt etapele, să le ai bine întipărite în minte pentru că se pot finaliza oricând, Domnul știe cel mai bine vremurile, noi să fim gata. Cine rămâne în Hristos nu va muri niciodată, ci va domni cu El în veci, timp în care Satana, demonii lui, Anticristul (Fiara și Proorocul ei), cu toți cei ce i-au urmat în nelegiuire vor fi chinuiți veșnic în iad. Hristos ne-a zis să nu ne tulburăm, acest mesaj nu trebuie să aducă groază asupra copiilor Domnului, noi zicem plini de bucurie: “Vino, Doamne Isuse!”

Iată ce trebuie să faci, să ceri ca și numele tău să fie scris în cartea vieții prin Jertfa lui Hristos și să te lași de păcat, pentru că iată ce se va întâmpla: “Şi i se vor închina ei toţi cei ce locuiesc pe pământ, ale căror nume nu sunt scrise, de la întemeierea lumii, în cartea vieţii Mielului celui înjunghiat.” (Apoc. 13:8). Fiara va avea putere de convingere și control doar asupra celor care nu sunt în Hristos.

Cu prețuire,

Toni Berbece