Skip to main content

Facem focul din armele lor…

E un verset în Biblie, în cartea Ezechel în care profetul promitea din partea lui Dumnezeu că evreii urmau să-și facă focul din armele luate de la dușmanii lor. Așa a și fost și acest lucru se întâmplă astăzi în viețile celor ce se încred în Dumnezeu. Am vorbit cu o doamnă cărora medicii i-au spus acum opt ani că mai are două luni de trăit. Dar doamna aceasta și-a pus nădejdea în Dumnezeu, iar azi se încălzește la focul făcut din armele îndreptate împotriva ei. Ii face o satisfacție imensă să povestească cum a învins boala, cum de opt ani trăiește prin har și cum moartea n-a avut putere asupra ei deși i-a dat târcoale.

Poate chiar în acest moment sunt îndreptate arme împotriva ta, poate că arma fricii te paralizează, poate un diagnostic pus de medici nu-ți mai dă pace și te-a slăbit, poate că un copil a plecat de acasă și e răpus de arma viciului, poate că arma datoriilor îți stă pe grumaz și te sufocă, poate că îngrijorarea nu te mai lasă în pace. Declară în Numele lui Isus că-ți vei face și tu focul din armele acestea și că vei fi liber, că-i vei “prăda” tu pe cei ce te-au prădat de somn, de sănătate, de bani, de zile și de nopți. Fii încrezător în Hristos!

“Nu vor lua lemne de pe camp si nu vor taia lemne din paduri, ci vor face focul cu armele. Vor jefui pe cei ce i-au jefuit si vor prada pe cei ce i-au pradat, zice Domnul Dumnezeu (Ezechel 39:10).”

Cu prețuire,

Toni Berbece