Skip to main content

Femeia care în urma unei vrăji simțea că arde…

Eram la Paris, tocmai terminasem de predicat când a venit la mine o femeie răvășită tare, în ochii ei se citea groaza, părul îi era vâlvoi, vocea îi era obosită, dar cu toate acestea vorbea cu o disperare în glas, pe ea avea niște haine pe care le aruncase ca și când nu-i mai păsa de nimic din viața asta. Mi-a spus că în urma unei vizite la o vrăjitoare a intrat un foc în ea de efectiv simțea că ia foc și intră îmbrăcată în duș sub apă rece pentru că altă soluție nu găsea. Doctorii n-aveau ce să-i facă, unii preoții o dădeau afară când o vedeau sau o ocoleau, evitau să discute cu ea, la fel și unii pastori. Povestea ei părea desprinsă din filmele de groază. Te cuprindea efectiv un fior rece când femeia aceasta îți povestea ce i se întâmplă.

Deși am simțit și eu intimidarea diavolească de peste ea, totuși am cerut curaj de la Duhul Sfânt și acolo în Biserica, mi-am pus mâna pe capul ei și am rost o rugăciune de eliberare, am simțit efectiv cum Hristos e acolo și se atinge de ea, am simțit cum Duhul Sfânt mustră toată acea încărcătură demonică de peste această femeie. Am simțit cum Hristos e mai puternic decât orice drac care o chinuie pe această femeie cum n-am mai auzit în viața mea.

Am plecat din acea Biserică și timp de cinci ani n-am mai știut nimic de această femeie, însă am avut credință că Hristos a lucrat. Ieri am reîntâlnit-o în Paris, a venit la slujba la care am predicat. Era în primele rânduri, n-am recunoscut-o pentru că era cu totul altă femeie, una plină de pace, zâmbitoare mereu, plină de energie si gata sa-i încurajeze si pe alții. La sfârșit mi-a spus: “Toni, vreau să vorbesc cu tine!” Așa a început sa-mi povestească faptul că atunci când ne-am rugat, din Iadul în care era a simțit pentru prima dată Raiul, a zis că efectiv o pace a cuprins-o, pace care i-a dat speranță că există Cineva care o poate ajuta, iar Acela este Hristos. Din acel moment a început procesul eliberării ei, iar azi e o femeie eliberată, plină de pace și care proclamă în gura mare că Isus are putere asupra oricărui demon, asupra oricărei vrăji, asupra oricărei temnițe în care Diavolul și păcatul ne pot arunca! De n-ar fi fost Hristos era fie moartă, fie sedată și legată printr-un spital de psihiatrie, dar azi e liberă și o mărturie atât de puternică.

“Iată că v-am dat putere să călcaţi peste șerpi și peste scorpii și peste toată puterea vrăjmașului: și nimic nu vă va putea vătăma.” Luca 10:19

Cu prețuire,
Toni Berbece