Skip to main content

Feriți-vă de tot ce vi se pare rău…

Feriți-vă de măști de demoni, de chipuri demonice, de sărbătorile dracilor, de schimonosirea copiilor, de atragerea de blesteme peste ei prin faptul că-i costumați în morți sau răniți. Chemați viață peste copiii voștri și nu moarte, Biblia ne spune că viața stă în puterea limbii, iar când spui de copilul tău costumat în demon că e “simpatic” ai grijă că rostești peste el lucruri necurate. Ne mirăm apoi de ce au putere boala, necazul, gândurile stricate, răutatea, mânia, automutilarea, viciul și chiar moartea. Suntem chemați să fim lumină, iar lumina nu se poate costuma în nicio formă de întuneric. Tot Biblia ne spune să nu luăm parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ba din contră, să le osândim. Dacă Halloweenul nu e sărbătoare a morții atunci ce este?

Feriți-vă de tot ce vi se pare rău pentru integritatea voastră trupească, astăzi suntem forțați să trecem peste libertatea noastră de a alege ce-i bine pentru trupurile noastre, astăzi alții decid pentru noi ce-i bine si nu ni se mai dă dreptul de a alege singuri, conștiința se dorește a fi călcată în picioare. Copiii noștri sunt învățați că au stări “Zen” dacă consumă anumite lucruri, sunt învățați să fumeze otrăvuri, iar noi nu le vorbim despre pericolul de moarte din jurul lor. Dacă i-am călăuzi de mici spre Biblie, care este cea mai mare sursă de conștiință și de înțelepciune, atunci ar fi in siguranță. Biblia este carte care-i va face pe copiii tai sa se ferească de tot ce este rău.

Feriți-vă de rău chiar dacă cei din jur vă spun că este cool să fii în rând cu turma, nu uita că majoritatea L-a răstignit pe Hristos, nu uita că toți preoții L-au condamnat la moarte deși era nevinovat, nu uita ca toți soldații au depus mărturie mincinoasa împotriva Lui că n-ar fi înviat, nu uita că a te lua după majoritate de multe ori este capcana Diavolului. Nu uita că mai mulți sunt cei care merg pe calea pierzării, iar dacă ai rămas singurul care trăiește în puritate, să nu te sperii, și Daniel a fost singurul care s-a rugat când Împăratul le-a poruncit să nu se mai roage 30 de zile, a fost singurul om în groapa cu lei, dar înconjurat de mii de îngeri. Așadar, ferește-te de rău chiar dacă toți cei din jurul tău îl aleg fără discernământ!

“Ci cercetaţi toate lucrurile și păstraţi ce este bun. Feriţi-vă de orice se pare rău. Dumnezeul păcii să vă sfinţească El Însuși pe deplin și duhul vostru, sufletul vostru și trupul vostru să fie păzite întregi, fără prihană la venirea Domnului nostru Isus Hristos.”
1 Tesalonicieni 5:21-22

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece