Skip to main content

Totu-i pregătit, tu ești?

Totu-i pregătit pentru “marele final”, ni s-a demonstrat că în numele “binelui” nostru suprem ni se pot lua libertățile fundamentale doar printr-o apăsare de buton, printr-o lege dată peste noapte, printr-o decizie luată de “un forum mondial”. Printr-o decizie luată de “experți”, miliarde de oameni pot deveni prizonieri în propriile case, iar străzile și locurile publice pot deveni peste noapte “câmpuri minate”, locuri periculoase pentru tine și familia ta.

Peste noapte, ceea ce Biblia, cartea aceea “veche” și “demodată”, spune poate deveni realitate. În numele unei “false” dorințe de ajutorare, în numele unei “false” iubiri pentru tine si sănătatea ta, poți deveni un “sclav”, care doar acceptând “termeni și condiții” să mai poți vinde sau cumpăra, ei dorind în diavoleasca lor sete după putere să îți ia în stăpânire toată ființa, neștiind că sufletele sunt ale lui Dumnezeu.

Peste noapte, dovedindu-ni-se că au totul la degetul mic, pot interzice intrarea în Biserici, magazine, locuri de muncă și chiar spitale, peste noapte o mare parte din populație poate deveni “prizonieră” în propria țară. Ei au toate măsurile pregătite pentru a instaura “domnia” finală, ni s-a demonstrat și încă o fac. Dar dacă nu va veni încă ultima “resetare” mondială, dacă mai avem un răgaz, este pentru că Hristos mai are de adunat popor.

În timp ce Diavolul își înarmează oștirea desfrânată cu o ură inimaginabilă, Hristos își împodobește Mireasa cu sfințenie, dragoste și cu puterea Duhului Sfânt. În timp ce Diavolul deschide larg porțile Iadului pentru cei gata să i se închine pentru promisiunea unei păci deșarte aici pe pământ, Hristos își deschide larg porțile Raiului, pentru că pe pământ din cauza păcatului nu va mai putea fi pace si viață. El nu va forța pe nimeni să intre, ci doar va aștepta ca oamenii să-L aleagă de bună voie. Lumea e pregătită, dar va mai aștepta o vreme semnalul lui Hristos. Până când nu vor intra toate oile Lui în staul, Antihristul nu va avea nicio putere, iar faptul că ne-a transmis că e gata, este tot pentru noi un semnal de alarmă, ca să ne adăpostim sub aripile lui Hristos. Tu ești gata să intri în staul?

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece