Skip to main content

Ideologia de Gen – Nu poți fenta Legile Creației

Oamenii de știință din Israel au făcut și ei un studiu pentru a da o nouă lămurire chestiunii de gen. Este sau nu ceva ce poate fi ignorat, omul își poate alege/schimba genul sau e o chestiune “bătută în cuie”? Rezultatele arată că e bătută în mii de cuie, iar aceste cuie se numesc gene, sunt gene distincte care poruncesc corpului să producă foarte multe lucruri diferite la bărbați față de femei și invers.

Din 20.000 de gene studiate s-a descoperit că 6.500 se ocupă cu facerea diferenței dintre bărbat și femeie, iar aceste gene vor continua să existe chiar și după un tratament hormonal sau o operație chirurgicală de schimbare a sexului. Ca o astfel de schimbare să funcționeze ar trebui să umbli la gene, ceea ce este imposbil. Deci nu poți schimba modul în care Dumnezeu le-a programat.

Genele acestea fac diferența la nivelul oaselor, părului, musculaturii și la alte sute de aspecte. Ce este cel mai interesant și care ne preocupă cel mai mult pe noi oamenii este modul în care depozităm grăsimea, iar noi avem gene în funcție de sex care ordonă corpului cum să o facă. Așadar, un om care își va schimba sexul din femeie în bărbat, tot ca o femeie se va îngrășa, depozitând grăsimea pe șolduri, posterior și pulpe, iar bărbații pe burtă. Deci, dacă din bărbat te faci femeie, tot ca un bărbat vei arăta indiferent de chinul prin care treci pentru a arăta contrariul.

S-au descoperit de exemplu gene care luptă cu boli specifice sexului, de exemplu la femeie s-a descoperit o genă care acționează în ventriculul stâng și care împiedică inima femeii să se îmbolnăvească până la menopauză (o protejează de perioada de fertilitate în care inima este foarte activă și care trece prin multe șocuri ale ciclului sau nașterii). La fel există o genă în ficat, care face ca medicamentele să fie asimilate diferit. Așadar, medicamentația din spitale se va face mereu diferit ca doză la femeie față de bărbat. Indiferent că ai vrut să-ți schimbi sexul sau nu, doctorul tot ca ceea ce ai fost creat te va trata.

Soluția este să ne păstrăm mințile protejate de nebunia lumii și de minciunile Satanei. Respectându-L și iubindu-L pe Dumnezeu vom fi feriți de nebunia răzvrătirii față de Legile Sale perfecte. Problemele apar când încercăm sa-L scoatem pe Dumnezeu din noi, din școli, din media, mai exact din societate. Doamne, vindecă orice minte îmbolnăvită!

Cu prețuire,

Toni Berbece