Skip to main content

Panica…

Nu vei vedea un creștin rupând ușile unui supermarket ca să prindă un bax de ulei.

Nu vei vedea un creștin bătându-se cu un pensionar pe un bax de făină.

Nu vei vedea un creștin călcând peste oamenii trântiți la pământ de îmbulzeală, pentru a ajunge cel dintâi la conserve.

Nu vei vedea un creștin panicându-se la cea mai mică veste de moarte, el va sta calm și chiar va aștepta întâlnirea cu Domnul și Dumnezeul lui.

Panica nu este proprie unui creștin ancorat în Hristos și în Cuvânt. Pentru că Hristos ne-a spus că vom auzi de vești de războaie, de cutremure, de boli și tot tacâmul vieții și a zilelor din urmă, dar atitudinea noastră trebuie să fie aceasta: “Nu vă tulburați!”

Un creștin tulburat este un creștin care nu are o relație cu Domnul, acel Domn care a făcut făina și uleiul văduvei din Sarepta să crească când acestea nu se mai găseau la magazin, astfel de crestin nu are o relație cu Cel care a hrănit mii de oameni cu doar câteva pâini și câțiva pești în două rânduri. Când rafturile lumii acesteia vor fi golite, Cel care a făcut să cadă pâine din cer peste evrei timp de 40 de ani 6/7 fără pic de întârziere, va continua să aibă rafturile pline.

Dragilor, nu uitați că lumea e cu ochii pe noi, nu ne putem comporta la fel, nu putem să intrăm în aceeași panică și disperare ca și ea. Atunci care ar mai fi diferența și ce transmitem despre Dumnezeul nostru?

Fii calm, încrede-te în Domnul!

Cu prețuire,

Toni Berbece