Skip to main content

În spatele unui părinte care se roagă…

În spatele unui părinte care se roagă este un copil sănătos, care înțelege că drogurile nu-i fac rău doar lui, ci și celor din jur. Rugăciunea părintelui este lumina copilului. În timpul meu de rugăciune, în timp ce copiii erau în camera lor am auzit vocea Duhului Sfânt în mintea mea care a sunat așa: “Dacă te rogi cu copiii tai când sunt mici, nu vei suferi pentru ei când vor fi mari!” Am fugit la copiii mei si i-am luat la rugăciune cu mine, de atunci nu prea ratez o zi fără rugăciune cu ei.

În spatele unui părinte care se roagă este un copil sănătos, care înțelege că păcatul alcoolismului este boală care macină trupul si mintea. Imediat după ce acel tânăr drogat a ucis doi tineri nevinovați (bazându-se pe influența si banii părinților), un altul a ucis trei. Într-o săptămâna cinci sicrie au îndoliat țara. Acești tineri nevinovați au fost aduși jertfe drogurilor si beției. Hristos ne-a spus că Diavolul este un hoț si un ucigaș. Dar cum fură si ucide el? Nu l-am văzut pe Diavolul conducând, dar l-am văzut în tineri distruși de droguri si alcool, care au intrat “parca” intenționat în grămezi de tineri. Diavolul nu are trup, dar îl poate folosi pe al tău dacă i-l dai prin păcate si vicii. El are nevoie de trupul tău, oare i-l dai?

În spatele unui părinte care se roagă este un copil sănătos, care înțelege valoarea veșnică a sufletului sau si nu îl vinde pe mizeriile acestei lumi. Am văzut tineri care își vând trupurile pe internet crezând ca banii sunt totul. Rugăciunea deschide ochii spirituali, pentru a înțelege că trupul nu e ghenă de gunoi, pentru că în el e suflarea gurii lui Dumnezeu. Nu poți pune intr-o cutie de valori chiștoace de țigări sau peturi de alcool. Cine are lumina in suflet nu-si distruge trupul prin patimi stricate si alte păcate. Așadar, ce le lipsesc copiilor noștri? Părinți care să se roage si sa fie modele creștinești pentru ei.

“Nu ştiţi că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt care locuieşte în voi şi pe care L-aţi primit de la Dumnezeu? Şi că voi nu sunteţi ai voştri? Căci aţi fost cumpăraţi cu un preţ. Proslăviţi dar pe Dumnezeu în trupul şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu (1 Corinteni 6:19-20).”

Cu prețuire,
Toni Berbece