Skip to main content

Oare tăcând facem noi dreptate?

Trăim într-o țară în care un fost polițist la crimă organizata a intrat si beat și drogat cu mașina intr-o femeie, care tocmai primea un tort de ziua ei, zdrobind-o mortal de o altă mașină. Voi realizați ce se întâmplă de fapt în spatele acestei întâmplări, dacă un fost polițist care trebuia să prindă mafioții a ajuns în halul acesta? De fapt paznicul la oi, era frate cu lupul. Dumnezeu să spele această națiune de toată această corupție instalată uneori chiar sus. Eu aș începe să testez anti drog si cu alcooltestul lunar mai întâi secțiile de poliție si alte instituții ale statului, mai apoi liceele. Chiar azi am citit o altă știre, că de data aceasta un polițist de doar 21 de ani, care era beat si drogat, a accidentat o femeie, după care a încercat să dea vina pe altcineva. Doamne Isuse, de ce imoralitatea a ajuns să conducă națiunea asta? Doi tineri au ajuns sfârtecați si zdreliți de asfalt pentru ca tot cei din poliție l-au lăsat pe criminal să plece de la un “control” de rutină.

Mor oameni în incendii provocate din neglijență pentru că unii primari si odraslele lor nu respectă legea, ei sunt uneori primii care fac nereguli si se joacă cu viețile angajaților ca cu niște animale de corvoadă ușor de înlocuit. Iar lipsa de respect față de viața oamenilor si lipsa de iubire s-a văzut in comentariul: “E treaba pompierilor că au murit!” Nu, nu e treaba lor, pentru că nu ei au continuat o afacere cu gaz interzisă din cauza unei pompe improvizate. Nici măcar nu v-ați străduit să schimbați pompa aceea. Ați mers mai departe pentru că vă credeți aici stăpâni. Nu știu cât de “coincidență” este faptul că la scurt timp a murit si pompierul de la ISU care nu a dat aviz favorabil acestei firme. Mă rog Dreptului Dumnezeu să intre în voi si să vă dea pe față toate nenorocirile si măgăriile cu care lucrați si deja o face.

Nu vă pierdeți nădejdea, Dumnezeu poate să ne scape de toată corupția aceasta dacă ne smerim înaintea Lui. Cum a scăpat poporul evreu de madianiți, sirieni, asirieni, filisteni si alții, ne poate scăpa miraculos si pe noi. Noi nu-i știm pe toti asupritorii, am aflat de curând de câțiva. Mai sunt cu miile, însă Dumnezeu îi cunoaște. Dumnezeu vrea să nu mai tăcem în ceea ce privește nelegiuirea, când vom fi gata să o dăm pe fata, El va acționa după cum spune si Psalmistul: “Oare tăcând faceţi voi dreptate? Oare aşa judecaţi voi fără părtinire, fiii oamenilor? Dimpotrivă, în inimă săvârşiţi nelegiuiri; în ţară puneţi în cumpănă silnicia mâinilor voastre (Psalmul 58:1-2).” Biblia mai spune: “Pentru că nu se aduce repede la îndeplinire hotărârea dată împotriva faptelor rele, de aceea este plină inima fiilor oamenilor de dorinţa să facă rău (Eclesiastul 8:11)”. Ne rugam pentru legi drepte in România! Ne vedem pe 7 Octombrie de la ora 16:00 in Piața Victoriei să mijlocim pentru acest popor si pentru o schimbare!

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece