Skip to main content

În vizită la Isus Hristos…

Știu că este ciudat acest titlu de postare, dar este adevărat. Hristos le-a refuzat intrarea în Rai celor ce niciodată nu si-au făcut timp pentru un om sărman, spunând că El era de fapt în bolnav, în cel închis în pușcărie, în cel în nevoi, în văduvă si orfan. Așadar, de fiecare dată când vizităm un om în nevoi trebuie să știm că de fapt L-am vizitat pe Hristos aflat în acei oameni, pentru că printre ei a fost Hristos si fizic cât timp a fost pe pământ. Deci Hristos este printre cei disprețuiți.

Azi am fost într-un cartier din Călărași, aici oamenii au nevoie de ajutor mai mult decât va puteți imagina, deoarece așa cum am spus intr-o alta postare, cei care se nasc in zone defavorizate au șanse foarte putine să-si depășească condiția. Tot in acest cartier am fost la începutul anului școlar cu zeci de ghiozdane full echipate tocmai pentru a încuraja copiii să termine școala, anul acesta vom face o campanie de peste 1000 de ghiozdane, toate echipate si cu câte o Biblie în ele. De asemenea pregătim curând un convoi umanitar pentru Ucraina, care va fi trimis chiar în zona de război prin relațiile pe care le avem.

Vă mulțumim că ne susțineți, fără voi nu am putea face atât de mult bine în Numele lui Hristos. Nici nu va puteți imagina de impact au aceste campanii asupra oamenilor, vom realiza abia in veșnicii câte destine au fost influențate in bine.

RO08INGB0000999906461937
Asociatia Centrul Crestin Profides
C.I.F. 36766530
Codul BIC/SWIFT: INGBROBU

Sau direct cu cardul: https://profides.galantom.ro/donations/add?id_fundraising_page=25581

“Căci am fost flămând și Mi-ați dat de mâncat; Mi-a fost sete și Mi-ați dat de băut; am fost străin și M-ați primit; am fost gol și M-ați îmbrăcat; am fost bolnav și ați venit să Mă vedeți; am fost în temniță și ați venit pe la Mine.’ Atunci, cei neprihăniți Îi vor răspunde: ‘Doamne, când Te-am văzut noi flămând și Ți-am dat să mănânci sau fiindu-Ți sete și Ți-am dat de ai băut? Când Te-am văzut noi străin și Te-am primit sau gol și Te-am îmbrăcat? Când Te-am văzut noi bolnav sau în temniță și am venit pe la Tine?’ Drept răspuns, Împăratul le va zice: ‘Adevărat vă spun că, ori de câte ori ați făcut aceste lucruri unuia din acești foarte neînsemnați frați ai Mei, Mie Mi le-ați făcut.’” – Matei 25:25-40

Cu prețuire si respect,
Toni Berbece