Skip to main content

Înainte să moară a zis: “Lumină, să fie mai multă lumina!”

Se spune că Goethe, înainte să moară, a spus: “Lumină, să fie mai multă lumină!” Ce a văzut în lumea în care se ducea de a strigat disperat după lumină? Dar voi știați că știința a descoperit că în noi ar trebui să fie multă lumină, adică fotoni? știați că aceștia se găsesc în ADN-ul nostru și în toate celulele umane? Știați că cu cât păcătuim mai mult cu atât stingem din noi tot mai mulți fotoni, iar acest lucru degradează toată natura umană, că ne îmbolnăvim si chiar ne scurtăm viața?

Șocant pentru oamenii de știință este că Hristos, care ne-a creat, a spus lucrul acesta acum 2000 de ani despre noi, chiar ne-a transmis: “Voi sunteţi lumina lumii. O cetate aşezată pe un munte nu poate să rămână ascunsă. Şi nimeni nu aprinde un felinar ca să-l pună sub un oboroc, ci îl pune pe un suport şi astfel el luminează tuturor celor din casă. Tot aşa să lumineze şi lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune şi să-L slăvească pe Tatăl vostru, Care este în ceruri (Matei 5:14-16).” Așadar, noi nu suntem doar spiritual lumina lumii, ci si fizic noi transmitem prin fotonii din noi: fapte bune, sănătate, călăuzire, bucurie, pace, armonie, cuvinte frumoase, credinciosie si toate roadele luminii.

Pe cei păcătoși Biblia îi numește fiii întunericului, de aceea si apostolul Pavel ne spune: “Odinioară erați întuneric, dar acum sunteți lumină în Domnul. Umblați deci ca niște copii ai luminii (Efeseni 5:8)”. Așadar tine minte că de fiecare dată când înjuri mai stingi câțiva fotoni din tine, de fiecare dată când minți, jignești, curvești, te uiți la pornografie, înșeli, te mânii, bârfești, urăști, te distrugi prin vicii, de fapt stingi tot mai mult lumina din tine si vei fi locuit de întuneric, adică de demoni, care iubesc lipsa luminii. Alege ce vrei să fii, lumină sau intuneric. Pentru că in rai nu ajung “ucigașii” de fotoni.

Fii lumină si dincolo vei întâlni Lumina!
Cu prețuire pentru cei luminoși,
Toni Berbece