Skip to main content

Începe dezmățul!?!

Am avut patru ani de “liniște” din partea conducerii numărul unu a lumii, ambasadele nu ne-au mai agasat cu “noua- veche religie a sexualității”, motiv pentru care îi sunt atât de recunoscător lui Dumnezeu pentru Președintele Trump, care a ținut piept cu mult succes destrăbălării sexual la nivelul conducerii națiunilor, înconjurându-se cu creștini autentici, lideri ai Bisericii și cu familiști convinși. Ne-a dat răgaz să ne înarmăm cu putere și credință, cu vlagă pentru rugăciune și mijlocire pentru întreg pământul, care va fi din nou inundat de “mizerii” de acolo de sus, de la liderii cei mai de seamă.

Acum, în plină Pandemie, când numărul deceselor a trecut de 2 milioane la nivel mondial, când numai în America sunt peste 400.000 de morți și 24 de milioane de infectați, cum, cum să-ți permiți să-L sfidezi în halul acesta pe Dumnezeu și să pui în fruntea unor ministere atât de importante oameni care s-au lăsat pradă necurăției și pe care Biblia îi numește “oameni lăsați în voia minții lor blestemate” (Romani 1:26-28).

Asistăm la o tentativă de “detronare” a Lui Dumnezeu tot mai grosolană, dar El va sta veșnic pe tron, nu-mi este milă decât de cei care, ca Lucifer, cred că-L pot da jos pe El, Stăpânul Universului, că-i pot desființa Cuvântul (Biblia) și că pot instaura o “dictatură” durabilă a păcatului. Să ne rugăm pentru America, pentru lumea întreagă, iar dacă Dumnezeu ne-a mai dat un timp pe acest pământ, haideți să ne trezim și să curățim din nou chiar structurile înalte ale lumii de mizeria păcatului. Când timpul se va scurge defintiv, noi vom fi luați din calea spurcaciunii lor, ei vor face ce vor și apoi vor veni urgiile cele mari. Dar până atunci, la muncă creștine, fă curat în Numele lui Isus prin purtarea și rugăciunile tale!

America și lumea întreagă are nevoie urgentă de mijlocire, la treabă străjeri!

Cu prețuire,
Toni Berbece