Skip to main content

Instigatorii de ură față de creștini sunt tot mai deși…

Am văzut azi un titlu de articol la una dintre cele mai citite publicații din România, iar titlul este pe față unul instigator la ură față de copiii care au nume Biblice, instigator nu doar la ură, ci si la dispreț si preconcepții. Este clar că Diavolul urlă contra Bibliei si a principiilor Sale, dar azi găsește un climat prin care să-i îndepărteze pe oameni tot mai mult de orice are legătura cu Scriptura, iar numele biblice îi irită foarte mult.

Iată un fragment din acest articol, ce a declarat “o profesoară” despre copiii cu nume biblice:„Orice nume biblic, precum Ilie, Ieremia, Ioana, mă duc cu gândul la copiii care se duc la baie și vin după 30 de minute. Rareori își fac treaba, sunt obraznici și nu respectă regulile” (sursa: Digi 24). De când publicați astfel de “mizerii” si orice homofobie si instigare la ură a oricui, mai ales a unor oameni care își spun profesori? Oare nu vă dați seama de implicațiile din spatele publicării unui astfel de articol?

Cred că societatea este împinsă tot mai mult de duhul antihristic spre lepădarea de orice legătură cu Scriptura si cu principiile Scripturii. Între timp, noi, credincioșii din România trebuie să ținem credința cu multă îndrăzneală si putere, de aceea ne vom vedea pe 1 Decembrie în Parcul Izvor, unde Duhul Sfânt va izvorî peste noi si va fi o atmosfera cerească, prin care vom binecuvânta România. Ne vedem chiar acolo, lângă Casa Poporului, lângă Parlamentul României, sub ochii lor pentru a le arată că nu suntem deloc puțini si suntem gata să ne apărăm rădăcinile creștine si principiile credinței noastre. Fie că ai nume biblic sau nu, vino să te închini lui Hristos împreuna cu noi! Iată si versetul care trebuie sa ne motiveze la aceasta:

“Preaiubiţilor, în timp ce doream cu toată nerăbdarea să vă scriu despre mântuirea pe care o împărtăşim împreună, m-am simţit nevoit să vă scriu şi să vă îndemn să luptaţi pentru credinţa care le-a fost dată sfinţilor o dată pentru totdeauna. Căci s-au strecurat între voi unii oameni neevlavioşi, a căror condamnare a fost scrisă cu mult înainte, care schimbă harul lui Dumnezeu în desfrâu şi-L neagă pe singurul nostru Stăpân şi Domn, Isus Cristos (Iuda 1:3-4).”

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece