Skip to main content

Novak Djokovic – O porție răcoritoare de sănătate…

Novak Djokovic a câștigat ieri US OPEN, iar primii cu care a sărbătorit victoria au fost copiii si soția, asta în văzul a sute de milioane de oameni, care în ultimii ani au pus familia la zid, într-o lume în care divorțul a depășit chiar 80% în unele țări. Novac și-a strâns fetița si băiețelul în brațe, în văzul unei lumi în care zeci de milioane de părinți n-o mai pot face din cauza ordinelor de restricție, din cauza urii dintre părinți. Familia a strălucit încă o data într-o lume care urlă să o distrugă din toate punctele de vedere.

Mai mult de atât, Novak (zis si NoVac), a arătat că poți să confrunți o lume întreagă pentru libertatea de a a-ți proteja trupul, fără a te lăsa intimidat să faci ceva împotriva conștiinței tale. Spiritul balcanic, spiritul creștinesc al acestui mare sportiv i-a dat tăria de a spune “NU” si de a lupta până la capăt indiferent de cost. America l-a refuzat doi ani, l-au huiduit unii la revenirea pe terenul de tenis american, însă a mai luat un titlu, sărbătorind in văzut tuturor hulitorilor următoarele valori: familia, credința, libertatea și curajul. Într-o lume care merge spre distrugere ca oile la tăiere, tu fii un NoVac!

Tuturor “ipocritilor” care azi se prefac că n-au făcut nimic si că ei nu erau gata să îngroape un asemenea talent în numele “sănătății”, le spun să își abțină aplauzele si like-urile. Aceasta nu este si victoria lor. De fapt un studiu arată ca 2 din 5 oameni sunt gata să te persecute orbește și chiar să te tortureze, să te închidă si sa te vâneze în caz că o “autoritate” le spune că o fac pentru o “cauză bună”. Destul de mulți de lângă tine te pot vinde oricând, doar dacă cineva le dă un motiv oarecare, asta pentru ca e destul de multă ură ascunsă in inimile oamenilor. Așadar, rămâneți vigilenți și nu uitați că națiunea asta a avut un Nicolae Steinhardt, un Richard Wurmbrand, un Gafencu sau Petre Țutea, care au făcut ani grei de pușcărie pentru a nu-si trăda valorile, prietenii si credința. Lupta va reîncepe, fiți gata să strângeți rândurile si să vă apărați între voi in Numele lui Hristos!

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece