Skip to main content

M-am oprit în dreptul unui salon de “masaj thailandez”…

Împreuna cu soția eram în trecere prin Verona si căutam o cafenea bună pentru puțină energie înainte de un drum foarte lung spre casă, am zărit o cafenea, iar soția a intrat înăuntru pentru a cere la pachet două cappuccino, iar eu am rămas afară pentru a mai admira arhitectura clădirilor, când deodată am zărit în dreapta intrarea într-un salon de masaj thailandez. La intrare erau la o masă patru doamne, iar una dintre ele care era mai in vârsta (bănuiesc că “patroana” lor) a început să vorbească despre mine în italiană, am înțeles că vorbește despre faptul că sunt blond și că i-ar plăcea să intru la ele, apoi a adăugat alte spurcăciuni, iar cele trei mai tinere râdeau in hohote.

M-am întors spre ele și le-am spus zâmbind: “Dumnezeu vă iubește!”, atunci parcă le-am lovit cu ceva direct în ochi, le-am spus că sunt pastor și că am un mesaj pentru ele, anume că Hristos le iubește mult. Le-am zis că am înțeles tot ce au zis și că cu toate că fac ce fac Hristos le poate ierta si le poate da o viață nouă, le-am spus că e important să se roage în fiecare zi ca Dumnezeu să le ierte. Le-am zis că trupul acesta de carne va muri, că se va duce în pământ, că e foarte trecător, dar că sufletul e veșnic și că se va duce la Judecată înaintea Creatorului.

Erau șocate de ce aud, iar celei mai în vârstă i s-au umezit ochii și i s-au spart vasele de sânge de la ochi astfel încât avea ochii roși, am rămas șocat de cât de roșii i s-au făcut ochii, cred că a apucat-o groaza de Dumnezeu că tremura și mi-a arătat că are carnea zbârlită, se vedea că este șocată de faptul că a spus acele cuvinte spurcate față de un slujitor al lui Dumnezeu. I-am zis că Hristos o iartă și că o vrea pentru el. Le-am binecuvântat și apoi am plecat la mașină, iar când am trecut pe lângă ele ne-au făcut cu mâna și ne-au zâmbit.

Am rămas cu acest gust plăcut că Dumnezeu iubește si prostituatele și le vrea curățite si iertare prin sângele Fiului Sau. Am rămas cu acest gust plăcut, că oricât de mult te-ai destrăbăla tot mai rămâne în tine o fărâmă de conștiință care să tresalte când aude de Hristos, că tot ce ai distrus cu Diavolul o viață poate fi refăcut de Hristos într-o clipă doar dacă vrei. Continui să mă rog pentru cele patru femei cărora le-am vorbit de Hristosul meu iubit și vreau să le întâlnesc si pe ele în Rai. Oricine are loc la picioarele lui Hristos, doar cu pocăință și lepădarea păcatelor!

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece