Skip to main content

Mă irită…

Mă irită creștinismul fără pocăință. Aproape toată lumea e creștină în România, dar fără a trăi creștinismul, la fel cum s-a umplut România de artiste in unghii, în buze, în sprâncene si in alte meserii, dar fără o zi de școală sau de instruire în domeniu. Mai sunt si doctori fără doctorate reale si experții fără o zi de școală. Românii sunt experți în a fi ceva, dar fără a se pregăti si fără a cunoaște. E un artist pe internet care se dă mare crestin, ține prelegeri despre sfinți si despre Scriptură, dar a lansat o piesă cu o poză de copertă care stârnești ochiul si trupul privitorului la curvie/preacurvie. Din vorbe sunt mulți creștini, dar după fapte găsești câțiva. Hristos n-are nevoie de propagandisti, ci de ucenici.

Mă irită creștinismul fără râvnă si acțiune. Azi dimineața am primit de la cineva o profeție, care a fost dată si la un post tv crestin, cum că România va fi polul de putere al Creștinismului European, de aici va porni o trezire si vom fi cum zic unii “Grădina Macii Domnului”. Dar ce facem pentru asta? Doar ne măgulim că vom fi? Lăsam lucrurile sa meargă din oficiu? Am dat mesaj pe un grup de lideri spirituali si am spus că anul acesta este obligatoriu ca fiecare sa facă in orașul lui o acțiune publica, un concert, un festival, un marș, o adunare publică in aer liber. Să luam cu năvală pentru Hristos orașele si localitățile in care ne aflăm. Diavolul deja ne-a umplut tara de festivaluri demonice unde tinerii își pierd puritatea, sănătatea si chiar sufletele. Noi ce facem? Așteptăm trezirea fără acțiune?

Ma irită creștinismul fără jertfă, fără sacrificiu. Când am anunțat ca din Baia Mare, Cluj, Brasov, Lupeni, Călărași, Sfântul Gheorghe si alte localități deja s-au organizat transporturi cu autocare spre evenimentul de pe Național Arena de pe data de 15 Aprilie de la ora 17:00, cineva a comentat si a zis: “Bani aruncați pe fereastra!” M-am gândit atunci la vorbele lui Iuda, care L-a vândut pe Hristos, tot așa l-a iritat faptul că cineva a cheltuit bani mulți pentru glorificarea Sa. Banii nu-s toți ai Diavolului si pentru lucrările lui. Cei pe care-i ai tu sunt ai lui Dumnezeu si pentru glorificarea Lui. Când consideri că Hristos e prea scump, dar plăcerile tale merita oricât, nu uita ca ești un alt Iuda care-L vinde pe Hristos pentru poftele păcătoase. Nu vom avea nicio trezire fără sacrificiu, cheltuială, post, rugăciune și mers acolo unde suntem chemați sa ne închinăm cu zecile de mii. N-am văzut nicăieri trezire spirituală on line si nici trezire ieftină. Cine are Duhul Sfânt să înțeleagă, restul sa comenteze prostii mânați de Diavolul. Noi ne facem treaba pentru Hristos, ei pe a a lor pentru Diavolul. Vom vedea cine va învinge!

Cu prețuire,
Toni Berbece