Skip to main content

Te-am visat…

Te-am visat toată adolescenta mea, de ce acum când te am te-as trata rău? Am visat ca îți voi da flori, de ce azi sa ma port fata de tine cu indiferenta? Am visat ca voi lua cu tine cine lungi? De ce azi sa te tin in casa ca pe o prizoniera sentimentala? Am visat că te voi tine in brațe multe ore pe zi, de ce azi să te ignor pentru un telefon, pentru o telecomanda sau pentru orice altceva.

M-am rugat pentru tine, te-am cerut de la Dumnezeu in rugăciuni fierbinți, am avut emoții ca nu voi merita sa primesc ce am acum, m-am rugat sa nu-mi dea Dumnezeu după merit, ci prin har, sa-mi dea o prințesa, sa-mi dea o ființa minunata pe care privind-o să simt cum viata năvălește in mine. Iar acum ca am primit peste merit si peste așteptați de ce sa-mi bat joc de tine? Oare nu L-as mania pe Dumnezeu? Cum voi da eu socoteala înaintea Lui dacă nu te-as trata cu aceeași dragoste cu care El te tratează? Cum voi raspunde la judecata dacă nu te voi iubi cum si-a iubit Hristos Biserica?

Iubiți-va soțiile cu o iubire din Dumnezeu si atunci lumea va fi un loc frumos, călduros si de trăit in el. Ceea ce aduce iadul pe pământ este lipsa iubirii din familie, de acolo pornesc tragediile, deformarea omului si apetitul pentru rău!
La mulți ani tuturor femeilor!

Cu prețuire,
Toni Berbece