Skip to main content

Se vor lepăda de credință ca să se închine dracilor…

Văd tot mai multe festivaluri din România cu simboluri si teme oculte, de unde înclinația asta care nu era nici măcar acum 5 ani? De ce graba asta de a se închina oamenii la demoni, diavolului si ocultismului. De unde pasiunea asta pentru chipuri demonice, de unde atracția asta față de drăcesc în cântece? Aud tot mai multi oameni deschiși să simpatizeze cu Diavolul, un artist chiar zicea că se roagă pentru Satana sa fie salvat, deși Biblia zice: “Apoi le va zice celor din stânga: „Plecați de la Mine, blestemaților, în focul cel veșnic, care a fost pregătit pentru diavolul și pentru îngerii lui (Matei 25:41)!”

Sa știți că nu este nicio coincidenta că masele din România si din toată lumea sunt obișnuite cu ocultismul si că li se “spală creierii” cu simboluri demonice, care sa nu-i mai deranjeze. Mă înfioară un verset pe care l-am citit chiar ieri si care se va potrivi si “creștinilor” ăstora născuți in “credința strămoșească”, dar care se îneacă in beții si curvii, iată care este acela: “Ceilalți oameni, care n-au fost uciși de aceste urgii, nu s-au pocăit de faptele mâinilor lor, ca să nu se închine dracilor și idolilor de aur, de argint, de aramă, de piatră și de lemn, care nu pot nici să vadă, nici să audă, nici să umble. Și nu s-au pocăit de uciderile lor, nici de vrăjitoriile lor, nici de curvia lor, nici de furtișagurile lor (Apocalipsa 9:20-21).”

Așadar, trăim vremuri in care lumea este pregătită sa-l îmbrățișeze pe Antichrist, iar Biserica este pregătită sa-L îmbrățișeze pe Hristos. Tu in ce Tabara te afli? Totul se petrece aproape pe nesimțite, iar cei ce îneacă adevarul in păcat vor accepta orbește lucrarea de rătăcire care-i va duce in urgiile sfârșitului si apoi spre un Iad veșnic. Dacă ești înțelept alege neprihănirea, alege-L pe Hristos! Va aștept pe 15 Aprilie de la ora 17:00 pe Național Arena sa ne închinăm lui Hristos!

Cu prețuire,
Toni Berbece