Skip to main content

Patru indicii că revenirea lui Hristos este tot mai aproape…

Primul indiciu este lepădarea de credință și răcirea dragostei. Oamenii vor fi tot mai mândri și încrezuți în forțele lor, astfel încât se vor închina lor și lucrurilor mâinilor lor. Banul, bunăstarea și tehnologia vor fi noul Dumnezeu, dar așa cum spunea Valeriu Gafencu, acest paradis fals va da cu ei de pământ când vor realiza că mai mult rău decât bine le-a făcut. Oamenii vor iubi mai mult plăcerile astfel încât vor călca peste sentimentele altora pentru plăceri trupești, vor calcă pe “cadavre” pentru propriile satisfacții, iar acest lucru e “datorat” iubirii celor pământești.

Al doilea indiciu va fi hula și batjocorirea celor sfinte. Oamenii vor deveni hulitor, vor vorbi cu scârbă de Dumnezeu și de credință, creștinii vor fi învinovățiți pentru faptul că stau în calea “emancipării”, adică în calea distrugerii noțiunii de familie, de identitate a omului, a Bisericii și chiar a trupurilor prin diferite vicii și păcate. “Nebuni” și din Evul Mediu vor fi cei care vor avea frâu și care vor trăi cumpătați si nu cei ce se vor arunca spre păcate care duc la distrugerea psihicului și fizicului. Crucea și Biblia vor fi tot mai mult interzise pentru că vor deranja chiar și la privit pe anticriștii aceștia ce se înmulțesc printre noi.

Al treilea indiciu este destrăbălarea sexuală dusă la extrem si generalizată mondial. Tot mai multe guverne, ca niciodată înainte, se unesc pentru a generaliza spurcăciunea păcatului, idolii spurcați, despre care ne vorbește Scriptura. Violatorii si pedofilii, cei ce poartă boli cu transmitere sexuală si le dau intenționat si altora, cei ce se dezbracă ziua in amiaza mare, cei ce-și leapădă soțiile si copiii pentru plăceri vor fi bine văzuți, in timp ce cei credincioși unii altora vor fi “paria” societății. Vor căuta să ceară Bisericii să binecuvânteze uniuni pe care Biblia le numește stricate și blestemate. Biserica aceea fără Hristos va accepta acest lucru, dar Mireasa lui Hristos va refuza vehement să numească curat ceea ce e spurcat.

Al patrulea indiciu este înclinația tot mai mare spre ocultism si vrăjitorie. Vedem cum desenele copiilor sunt infectate cu vrăjitorie, desene in care sunt învățați copiii să vorbească cu spiritele, să rostească blesteme asupra altora. Copilul meu a venit speriat de la școală pentru că o fetita i-a spus: “Te blestem!” Când a întreabat-o de unde a auzit acest lucru a spus că din desene. Anticristul pregătește o generație nouă, deschisă la forța lui ocultă, dar si Hristos pregătește o generație plină de Duhul Sfânt. Ai de ales între cele doua tabere. Ce ai ales?

Cu prețuire,
Toni Berbece