Skip to main content

“Muritorilor, am nevoie de un corp nou!”

Ai văzut reclama aceea la niște jocuri de noroc în care un “drăcușor” zice că are nevoie de un corp nou prin care să joace la acele jocuri? N-am văzut niciodată ceva mai pe față. Cum e să-ți zică direct: “Am nevoie de corpul tău pentru a-l stoarce de vlagă, am nevoie de corpul tău pentru a mă hrăni din suferința ta, am nevoie de corpul tău proaspăt pentru că tocmai am mai ucis câțiva din cauza viciilor”? Când ies chiar “experții” lor si îți zic că nu poți câștiga, ci doar ocazional așa câte o momeala, iar dacă pici în acest viciu doar pierzi, tu ce nu înțelegi?

Oameni buni, exact ca în reclama aceasta ne-a spus Hristos că operează demonii si iată versetele Biblice: “Când duhul necurat iese afară dintr-un om, el umblă prin locuri pustii, căutând odihnă, dar n-o găseşte. Atunci îşi spune: «Mă voi întoarce în casa mea, de unde am ieşit!» Şi când vine, o găseşte măturată şi împodobită. Atunci se duce şi mai ia alte şapte duhuri, mai rele decât el, şi intră şi locuiesc acolo, iar starea din urmă a acelui om ajunge mai rea decât cea dintâi” (Luca 11:24-26).

Așadar, demonii n-au trupuri, însă au nevoie de trupuri pentru a-si satisface nevoile malefice, ei se hrănesc din suferință, vicii si păcate, ei sunt precum o cârtiță, care stă într-un pământ unde găsește rădăcini si râme. Unde păcatul abundă în om vor fi si demoni si stări de demonizare si chiar posesie demonică. Problema mare este că omul nu se poate elibera singuri, pentru că tocmai ați citit că demonii chiar dacă sunt scoși prin forța de împotrivire a omului, ei vin mai mulți și sigur cuceresc și distrug și mai mult. De aceea ai nevoie de Hristos să te elibereze, să domnească peste viata ta si să te protejeze mai apoi. Nu uita că păcatul deschide porțile demonilor, iar neprihănirea deschide porțile spre Hristos. Tu ce alegi?

Cu prețuire,
Toni Berbece