Skip to main content

Naivitatea ne poate ucide

Nimeni n-ar fi crezut că David a ucis un om ca să-i ia soția până când profetul Natan l-a dat pe față, ar fi fost oameni care și-ar fi dat viața să-i apere imaginea, crezând că David nu-i în stare de așa ceva. Dar din păcate și-a ucis propriul soldat pentru a-i lua femeia.

Nimeni n-ar fi crezut că Iuda, un ucenic de-al lui Isus, a fost in stare să-l vândă, dar când Iuda s-a spânzurat de un copac din cauza remușcărilor, cu toții au crezut-o. Nimeni nu ar fi putut crede că preoții au putut mitui soldații romani cu bani ca să mintă că Hristos n-a înviat, dar au făcut-o. Ideea este că ticăloșia umană se poate ascunde chiar și în cele mai sfinte locuri, darămite prin guvernele și instituțiile de azi care flutură steagurile colorate ale stricăciunii morale. Darămite în lumea de azi care nu se mai sfiește să se afișeze cu spurcăciunea.

Găinile care sunt crescute cu muzică de Bach n-ar putea crede niciodată că vor fi ucise și vândute pentru carne, dar chiar sunt. Așa se întâmplă si azi, credem toate minciunile de prin media, imediat ne pot face să credem că cei ce sunt împotriva lui Dumnezeu sunt de partea noastră și ne iubesc de “mama focului” și că vor să ne scape de moarte și că vor să trăim 100 de ani cu pensie maximă. Fiți vigilenți si rugați-vă, căutați adăpost în Dumnezeu, pentru că de acum încolo Diavolul se va transforma tot mai mult în înger de lumină doar pentru a ne promite Raiul în lumea asta desfrânată, când drumul este evident spre Iad. Cu cât se va apropia sfârșitul lumii cu atât lumea va fi și mai stricată, iar promisiunile Raiului Pământesc vor fi tot mai mari.

Stați lângă Dumnezeu că doar lângă El veți putea discernere adevarul de minciună, binele de rău și viața de moarte. Doar cei ce-L au pe Hristos vor mai găsi binecuvântare și viață în lumea aceasta, restul vor trăi minciună după minciună și trădare după trădare. Duhul celui care l-a făcut pe Iuda să-L vândă pe Hristos este azi în lume și le suflă tuturor celor ce nu-L au pe Dumnezeu să facă doar rău, să-si vândă aproapele și să născocească doar rău pentru 30 de arginți. Așadar, doar credința în Hristos va mai oferi un Gosen, precum cel al evreilor aflați în Egipt, doar acolo urgiile nu au pătruns și moartea n-a bătut la ușile unde sângele Mielului era stropit peste case!

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece