Skip to main content

Nu vă faceți griji

Nu vă faceți griji pentru încălzirea globală, ghețarii se vor topi când între noi nu va mai fi deloc focul iubirii, pentru că atunci nici ei nu vor mai avea sens pe pământ. Omenirea a ajuns să producă prelate ca să acopere ghețarii ca să nu se topească, dar nu producem “paravane” cu care să ne ferim copiii de ura divorțurilor părinților, de accesul la pornografie și de viciile “părintești”. Biblia ne spune că vremurile din urmă vor fi vremuri grele nu din cauza încălzirii globale, ci din cauza lipsei de iubire dintre noi. Căldura aceea mare care va topi astrele de pe cer și care va arde pământul va fi un efect al faptului că Dumnezeu nu ne va mai tolera “aerele” de stăpâni peste viețile noastre, pe care le distrugem prin spurcăciuni nerușinate.

Nu vă faceți griji din cauza unui virus mortal care vă ia aerul, ci îngrijorați-vă când consumați degeaba aerul de pe acest pământ. Nimeni nu va pierde nici măcar o gura de aer dacă mai are rost să rămână aici, Dumnezeu nu ne va păgubi luându-ne oamenii valoroși decât dacă nu-i mai merităm. Prea mulți își fac griji că mor, dar puțini își fac griji că trăiesc degeaba sau mai rău, pentru a-i distruge pe alții. Îmi aduc aminte când sute de oameni ne-am rugat pentru un bărbat sa supraviețuiască unei operații pe creier, a ieșit teafăr si nevătămat, dar apoi si-a părăsit soția si cei cinci copii pentru o alta, eu pentru astfel de oameni îmi fac griji că trăiesc spre osânda lor și nu că mor prea devreme. Pentru că dacă trăiești aici 5 ani in plus pentru a-ți atrage pedeapsă veșnică degeaba mai trăiești.

Nu vă faceți griji că o să apară semnul fiarei sub
forma unui cip, QR sau ce o fi el și nici pentru Antihrist să nu vă stresați, acestea vor apărea pentru cei ce înăbușe adevărul în păcatele lor. Apocalipsa ne asigură că cei scriși în Cartea Vieții Mielului, cei ce trăiesc după principiile lui Hristos, vor fi neatinși de această minciună. Toate aceste înșelătorii demonice și dictaturi ordinare vor apărea pentru cei ce azi n-au timp să deschidă Biblia, dar au timp ca pe vremea lui Noe să nascocească toate răutățile lumii. Pedeapsa finală va apărea pentru cei care, avertizați fiind că Judecata e aproape, cu toate acestea sfidează legile bunului simț spurcând până si desenele copiilor cu Supermani care au luat-o pe “contrasens”. De aceea cred că nu mai e mult până când Dumnezeu va spune ultimul si cel mai mare “Stop”. Ești tu gata de Judecată?

Cu prețuire,
Toni Berbece