Skip to main content

Ne-ați separat ca pe vite…

Azi am urmărit cum voi stăteați unii lângă alții vreo 5000 la număr, timp în care legile voastre ne separă prin restaurante si mall-uri cu garduri de fier sau cu delimitatoare ca pe niște vite în grajduri. Azi au scos si mesele din afara Mall-ului, ieșeau oamenii cu tăvile afară si nu mai aveau unde mânca pentru a ne forța sa mâncăm unde vreți voi si sub ce condiții vreți voi. În timp ce voi râdeți la 20 de cm unii de alții și vă îmbrățișați, în timp ce vă salutați si vă pupați, noi trebuie să respectăm măsurile distanțării… Dacă pandemia aceasta este atât de periculoasă vouă de ce nu vă este frică cum ne impuneți nouă prin mass-media să ne fie frică?

Dacă este cu adevărat cod roșu de “plandemie”, vouă de ce nu vă este frică de faptul că vă pot muri prieteni dragi sau doar nouă trebuie să ne fie frică? Reclamele acelea cu “protejează-te ca să nu-ți omori neamul și să fim liberi” sunt doar pentru noi? Noi, oamenii de rând, ne dorim să fim curajoși ca voi. Vă mulțumim pentru exemplu, vă mulțumim că ne-ați dat curaj să învingem “plandemia”, să dăm cu măștile de pământ și să spunem: “Gata, nu ne mai este frică, de azi vom fi ca politicienii noștri!” Cred că acesta este mesajul vostru și vă mulțumim.

Până atunci căutați cui să vindeți acele vreo 110 milioane de doze de ser rămase și nu ne mai forțați pe noi să ni le injectăm. Nu-i treaba noastră ce faceți cu ele, dar în neamul acesta sunt oameni liberi care decid ce fac cu trupurile lor. Nu, nu suntem proști, ci suntem liberi și așa vom muri. Ne puteți ucide, dar nu ne puteți face niciun rău, pentru că libertatea e în suflete, nu în trupuri.

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece