Skip to main content

Nici eu nu am aer…

Nici eu nu am aer când citesc mesajele Alexandrei trimise către doi medici în care spune ca nu mai poate de durere, si imploră să o ajute cineva cu ceva urgent. Nici eu nu am aer când citesc că în șapte ore nu s-a ocupat nimeni de ea, nu apare pe fișa de lucru niciunui medic din acel spital din Botoșani. A murit chinuita de durere, iar azi chinul continuă în inima familiei si a prietenilor. Unde este empatia medicilor din acest popor si ce se întâmplă cu sistemul medical din România? Pun întrebarea aceasta după ce în fața unui spital din Urziceni a născut o tânăra mămica chiar pe trotuar?

Nici eu nu am aer când ma gândesc că acel “băiat de bani gata” de 19 ani a fost oprit de polițiști cu 55 de minute înainte de a ucide doi tineri minunați, însă a fost lăsat să plece pentru că “relații”, pentru ca “pile” pentru că “bani si influență”, pentru că in cele din urmă “corupție”. Încă ne e frică că ne da sefu’ afară după un telefon “suspect” sau că ne bate cine știe cine la ușă. Nici eu nu am aer când mă gândesc că festivalurile la care le facem reclama ca si națiune, care apar pe etichete si bannere începând de la bănci până la medicamente, sunt de fapt fabrici de astfel de specimene drogate si gata să ia vieți, spunând mai apoi că au lovit cu mașina niște “vrăbii”.

Nici eu nu am aer când săptămânile trecute o tânără de 18 ani își căra prietena moarta în bagaj prin tot orașul, lăsând-o în cele din urma într-un parc, nici eu nu am aer când mă gândesc că un tânăr de 19 ani “a drogat si violat” o tânăra eminentă. Nici eu nu am aer când mă gândesc că nu de mult tara a fost pusă pe jar de unul care înjura de mama focului in cel mai scârbos mod posibil la un microfon, pe scena unui festival susținut chiar de Primarie, iar mii de tineri știau versurile drăcești pe de rost. Nici eu nu am aer în societatea asta atât de înstrăinată de Dumnezeu, care se închină la depravare sexuală si la plăceri distructive. Sincretismul religios fals își spune cuvântul. Cu o mâna facem cruce si cu alta băgăm în noi cu nesaț toate stricăciunile, cu aceeași limbă ne declaram creștini, dar aducem ode dracilor si stricăciunii.

Va aștept pe 7 Octombrie în Piața Victoriei de la ora 16:00 să ne apărăm valorile creștinești, familiile, copii si națiunea de acest tăvălug de distrugere. Dacă nu ne întoarcem la Dumnezeu vom continua sa plângem copii morți si distruși de păcat, nu cu zecile, ci cu zecile de mii. Domnul sa se îndure de națiunea Română!

Cu prețuire,
Toni Berbece