Skip to main content

Nu mai plăti tribut Satanei…

Sunt oameni care zilnic, oră de oră plătesc tribut Satanei, ei sunt legați în orbire, nu realizează acest lucru, cred că o fac pentru ei și cred că o fac de bună voie, nu au puterea să se elibereze, iar unii nici măcar nu vor, deși falimentul și moartea sunt chiar în prag. Iată cum plătesc unii tribut Satanei:

1. Unii plătesc tribut prin alcool, milioane de oameni se trezesc în fiecare dimineață, iar primul gând este să bea ceva tărie, fug la sticle, iar dacă nu au își dau ultimii bani de pâine pentru ei și familia lor pe alcool. Dacă nu beau tremură, nu au liniște, sunt nervoși, sunt în stare de orice pentru niște băutură, iar după ce au băut nu mai sunt buni de nimic. Unii cad în comă alcoolică, sunt absenți din sânul familiei sau mai rău sunt extrem de violenți și distrugători. Mă rog în Numele lui Isus ca toți cei care doresc eliberarea de alcool să o capete. Ridică-te și spune-i nu jefuitorului tău în Numele Celui care l-a învins pe Cruce.

2. Unii plătesc tribut prin curvie/preacurvie. Am cunoscut oameni care au mințile și trupurile robite de o poftă sexuală distructivă. Din cauză că nu au vegheat și nu s-au opus acestei pofte, că nu au putut-o controla și menține doar în cadrul familiei (soț și soție), au ajuns să dea totul pentru amante/prostituate. Sunt oameni care tot câștigul îl dau pentru a-și potoli pofta care este tot mai mare și mai distructivă, până într-acolo că ajung săraci, singuri și plini de boli venerice. Mă rog în Numele lui Isus ca toți cei care doresc eliberarea de curvie/preacurvie să o capete. Ridică-te și spune-i nu jefuitorului tău în Numele Celui care l-a învins prin Cruce.

3. Unii plătesc tribut prin jocuri de noroc. Milioane de oameni se trezesc și sunt disperați să mai bage ceva la aparatele morții, care duc zilnic oameni spre nebunie, faliment și sinucidere. Acești oameni vând tot, până și nevasta și copiii sunt în stare să-i vândă (unii o fac spre casele de prostituție). Mă rog ca în Numele lui Isus acești oameni să-l învingă pe Nimicitorul care lucrează în ei prin această patimă. Ridică-te în Numele lui Isus și spune-i nu Satanei!

4. Unii plătesc tribut prin droguri de orice fel. Aceștia adesea nu mai au bani de droguri deoarece au vândut tot și nici nu mai sunt în stare să muncească, creierele și trupurile lor au fost distruse de prafurile Satanei. Astfel că încep ei să vândă prafurile morții. Mă rog chiar acum pentru toți cei care sunt ținuți în aceste lanțuri grele să scape în Numele lui Isus!

Alții sunt robiți prin ură, invidie, neiertare, bârfă, critică, nemulțumire, mândrie și multe alte rele. Cu toții plătesc tribut Satanei prin ore întregi consumate zilnic pe aceste păcate, apoi prin sănătatea pe care o consumă, iar în cele din urmă plătesc cu veșnicia, o veșnicie în iad, departe de fața lui Dumnezeu, care este dragoste și bunătate. Mă rog pentru toți acești oameni să nu mai fie robii Satanei, ci aduși din întuneric la lumină!

Cheamă sângele lui Cristos peste tine, este singurul care curățește și te dezleagă de orice viciu și păcat. Fă-o până scapi!

Cu prețuire,

Toni Berbece