Skip to main content

Nu poți ascunde așa ceva în Trupul lui Hristos…

Noe a fost dat pe față pentru dezbrăcarea înaintea fiilor, Lot a fost dat pe față pentru incestul cu fiicele lui, Iuda a fost dat pe față pentru curvia cu nora (despre care a crezut că e o prostituată), fiii lui Eli au fost dați pe față chiar dacă ei comiteau păcatul preacurviei cu ingrijitoarele de la Cort, chiar în Cortul Întâlnirii.

Dumnezeu a dat pe față fără menajamente destrăbălarea lor ca dovadă clară că păcatul acesta scârbos nu va rămâne niciodată ascuns. David a fost dat pe față pentru preacurvia însoțită de crimă, Solomon a fost dat pe față pentru obsesia lui pentru femei… Așadar, Dumnezeu nu menajează imaginea nimănui. Curvia mereu va fi scoasă la iveală ca un coș direct pe frunte.

Cum poți spune că Dumnezeu tolerează păcatele acestea scârboase când Biblia este atât de vehementă împotriva lor? Cum poți spune că în Biserică este loc de destrăbălare si de deviații, când Apostolul Pavel ne spune nici să nu pomenim curvia, iar Hristos ne-a spus că Dumnezeu a creat bărbat si femeie si doar această uniune este binecuvântata? Oricine ai fi ține minte aceste cuvinte: Păcatul curviei nu poate fi ascuns, iar destrăbălarea de niciun fel nu poate fi atașată Trupului lui Hristos!

“Căci nu este nimic ascuns care nu va fi descoperit și nimic tăinuit care nu va ieși la lumină.” Marcu 4:22

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece