Skip to main content

Oare va fi război?

Tocmai mi-a scris cineva un vis în care se făcea că era o iapă roșiatică turbată, care era și însărcinată și care a luat de pe jos o sabie, oamenii au început să se tulbure foarte tare și se luptau între ei.. tot în vis bătea un vânt puternic care efectiv decojea copacii. Tălmăcirea acestui vis este cam așa. Caii în Apocalipsa simbolizează perioade cu un anume destin, de exemplu calul roșiatic și turbat poate însemna o potențială perioadă de vărsare de sânge, iar vântul puternic care smulgea coaja de pe copacii poate însemna chiar suflul bombelor, care știm cu toții cât de puternic poate fi.

Ucraina si România au nevoie de mijlocire, chiar dacă această perioadă pare să fie amenințător de aproape, dacă Biserica mijlocește, războiul și vărsarea de sânge pot fi anulate. Biserica întotdeauna a avut puterea de a schimba soarta lumii. Să nu uităm că 10 oameni neprihăniți ar fi putut schimba soarta Sodomei și Gomorei, iar 7000 de oameni neprihăniți au readus ploaie peste Israel, deși nu ploase 3 ani și jumătate, foametea fiind devastatoare din cauza păcatului poporului. Suntem chemați din toate părțile sa mijlocim pentru pace. Doar cei duhovnicești vor pricepe această necesitate. Ești tu un om duhovnicesc, gata să-I ceară lui Dumnezeu îndurare?

Calul roșiatic stă deasupra vremurilor, gata să intre în istorie. Vom permite războiului să decimeze chiar si țara noastră sau vom acționa? Oare suntem destui oameni gata să renunțăm la păcat astfel încât judecata lui Dumnezeu să se stingă înainte de a începe? Oare suntem destui mijlocitori? Doamne, îndură-te de noi si dacă aceste vremuri vor fi permise pentru a mai cerceta lumea încă o dată atunci atrage popor la Tine prin pocăință și mântuiește-le sufletele!

Cu prețuire,
Toni Berbece