Skip to main content

Post național – 21 de zile (3-24 Ianuarie)

  1. Ținem post pentru protejarea României si in anul 2024. Suntem în fiecare an avertizați de seismologi si de profeții cum ca România este foarte aproape de un nou cutremur precum cel din 1977. Ne rugam pentru protectia de orice cataclism.
  2. Ținem post pentru protejarea României de război. Analiștii de securitate națională ne anunța că starea de război din vecinătatea noastră se încinge pe zi ce trece tot mai mult. Anul 2023 s-a încheiat cu atacul ucrainenilor asupra unui oraș rusesc, ceea ce încinge spiritele si mai mult. Ne rugam ca anul 2024 sa nu ne aducă vărsare de sânge si in tara noastră.
  3. Ținem post pentru ca evenimentele la care tinerii noștri consumă droguri si alcool cu nemiluita si care promovează vrăjitoria, curvia si alte depravări să înceteze si să se dezvolte în schimb evenimente cu caracter crestin, prin care tinerii să se dezvolte armonios si curat. Să înceteze festivalurile prin care mii de tineri devin depedenți de droguri si să se dezvolte festivaluri si întâlniri creștinești de genul Trezirea Națiunii pe Național Arena (3 mai 2024).
  4. Ținem post pentru ca alegerile care vor veni anul acesta să ne aducă la conducerea României oameni cu frică de Dumnezeu si cu iubire de oameni. Suntem sătui de corupția care ucide, de corupția care sărăcește si care cu ipocrizie se dă drept patriotă si iubitoare de Dumnezeu, însă este total opusul. Ținem post pentru a nu ajunge la conducerea României oameni corupți moral, care să îngăduie prin legi permisive depravarea si destrăbălarea țării noastre.
  5. Ținem post pentru ca anul 2024 să aducă o trezire spirituală fără precedent. Duhul Sfânt să coboare peste o generație care să fie o oștire a lui Hristos, să preia frâiele generației ei din mâinile celor păgâni si să se lase călăuzită de Hristos pentru o Românie ca un bastion înaintea tăvălugului antihristic. Credem că Dumnezeu mai are un cuvânt de spus în națiunea noastră, va veni o vreme a trezirii spirituale, o vreme în care Mireasa lui Hristos își va plânge păcatele si apoi va sărbători pregătită revenirea Mirelui. Ești tu gata pentru un an de victorii spirituale? Ne vedem in fiecare seara de la ora 22:00 in rugăciune, zeci de mii de creștini romani, fiecare in cămăruța lui si la altarul din familie!

“Vestiţi un post, chemaţi o adunare de sărbătoare; strângeţi pe bătrâni, pe toţi locuitorii ţării, în Casa Domnului, Dumnezeului vostru, şi strigaţi către Domnul” (Ioel 1:14).

Cu prețuire pentru Biserica lui Hristos,
Toni Berbece