Skip to main content

Povestea unui golan pe care trebuie s-o cunoască toate fetele

Pe paginile Sfintei Scripturi se află povestea unui golan pe nume Amnon, care “s-a îndrăgostit” de sora lui vitregă, care era una dintre cele mai frumoase femei din Israel. De fapt era atras de trupul ei și asta îl tulbura. Așa fac golanii, nu-și pot potoli poftele, când îi apucă sunt ca și drogații, trebuie să-și ia “doza de necurăție”.

Tipul acesta a făcut totul ca această tânără să-i cadă în plasă. După ce a necinstit-o a alungat-o ca pe o măsea stricată. Scopul lui nu era unul serios (pe vremea aceea căsătoria cu sora vitregă era posibilă mai ales într-un neam împărătesc unde sângele nobil trebuia păstrat). Amnon acesta nu a ascultat-o pe sora lui, care i-a propus să ascundă fapta lui mișelească și să rămână totuși împreună, ci, după ce pofta i-a fost satisfăcută, a fugit de resposabilitate.

Golanii așa fac mereu, ei nu caută relații serioase, ei nu caută să întemeieze familii, ei caută doar relații sexuale după care fug de orice responsabilitate. Când dau peste o fată mai serioasă care le amintește că viața nu e doar plăcere, ci și responsabilitate, golanii aceștia își iau repede tălpășița. Au o scârbă specifică față de tot ce e curat, mai ales față de familie.

Dragi fete, dezvoltați-vă simțurile, mirosul ascuțit cu care să-i mirosiți pe obsedații aceștia sexuali, a căror “cod de etică” sunt doar filmele pentru adulți și cam atât. Ei văd doar trupuri, doar carne, nu văd și iubirea, respectul, fragilitatea vieții, nu văd posibilitatea apariției unui copil, pentru ei un copil apărut în urma unei astfel de relații e doar “carne de tocat”.

Un astfel de golan vă poate dezonora, vă poate distruge viitorul cum a făcut și Amnon cu Tamar. Nu vă jucați cu trupurile voastre, vouă Dumnezeu v-a încredințat o comoară incomensurabil de mare pe care ei nu o vor prețui, pântecul în care se zămislește viața. Ei rămân cu plăcerea carnală, iar voi puteți rămâne cu chinul, cu jalea, cu lacrimile, cu regretele, cu un copil fără tată, iar din partea lor veți primi un telefon închis în nas sau nici măcar atât, doar un mesaj plin de ticăloșie: “Nu e treaba mea, tu ai vrut-o!”

Așadar, fiți deștepte, fugiți de băieții aceia vulgari, neastâmpărați, cărora le fug ochii și mâinile nu le stau cuminți. Care vă tratează ca pe o marfă ieftină.

Cu prețuire,

Toni Berbece