Skip to main content

Povești din București

“Azi am gătit conserva aceea de fasole pe care mi-ați dăruit-o împreună cu alte produse, acum ceva timp. Așa e în Pandemie, când nu mai poți face curat cu ziua în casele oamenilor pentru un bănuț, te descurci cu ce ai, gătești zilnic cu grijă și valorifici fiecare aliment în parte…”

“Avem cinci copii, ne este greu să ne descurcăm zilele acestea, soțul nu mai are lucrări cum avea înainte de Pandemie, iar nevoile pentru cinci copii sunt colosale. Ne descurcăm cum putem și reducem la maxim orice pretenție. Datorită ajutorului vostru am revenit pe linia de plutire…”

“Sunt operată de hernie de disc, am în grijă o fetiță și trebuie să mă descurc singură pentru că soțul ne-a abandonat, deoarece și eu și fetița am suferit de cancer. Dumnezeu ne-a ajutat pe amândouă să învingem boala, trăim un miracol. Dar acum ne rugăm să trecem și peste perioada aceasta în care eu nu mai pot face menaj și pe deasupra sunt și în suferință după operație. Vă mulțumim pentru ajutor, contează enorm pentru noi fiecare aliment și bănuț în parte!”

“Ooo, ce bine a prins acest ajutor! Tocmai îmi scrisese socrul meu bolnav de cancer că are nevoie de alimente, iar noi cu doi copii ne luptăm să economisim fiecare bănuț. Alimentele primite le vom împărți în două, o parte pentru noi, o parte pentru socrul nostru care face tratament pentru cancer.”

“Mulțumim pentru produse, ne-ați dăruit fix aceleași tip de produse de calitate pe care și noi le-am fi cumpărat. Zici că v-am dat noi lista. E minunat să-L vezi pe Hristos în oameni.”

“Sunt singură cu opt copii pentru că soțul e plecat la țară, el a cedat în această perioadă în care efectiv nu ne mai putem descurca. Noi ne descurcăm cum putem. Sunteți o binecuvântare, ne-ați ridicat multe poveri și ați acoperit multe nevoi. Într-adevăr Dumnezeu este un Dumnezeu care poartă de grijă!”

Nu uitați, binecuvântând acești oameni adunați o comoară cerească!

RO08INGB0000999906461937

Asociatia Centrul Crestin Profides

C.I.F. 36766530

Codul BIC/SWIFT: INGBROBU

#MisiuneaProfides #BisericaProfides #Covid19 #Carantina #Pandemie