Skip to main content

Rânjește Anticristul…

Privind la lumea de acum văd cum Anticristul își freacă palmele pentru că vede cum totul i se pregătește. “Codul” cu care oamenii pot avea libertatea de a mânca, vinde și cumpăra este gata, infrastructura funcționează, mai trebuie implementată la nivelul pielii cât si global (Apocalipsa 13:15-18). Oamenii acceptă orice pentru dreptul de a călători, de a intra la film, la meci sau la o sală de Fitness. Iar sfârșitul va fi când a mânca pâinea acestui pământ va fi mai important decât a mânca pâinea cerească a libertății lui Hristos.

Privind la lumea de acum văd cum oamenii sunt gata să accepte soluțiile salvatoare ale oamenilor, dar închizând Biserici, condamnând preoți, diminuând slujbele, ponegrind Biblia și dând legi spurcate în vremuri de judecată dumnezeiască, când ar trebui să curgă râuri de lacrimi de căință. Numind spurcăciunea ca nouă normă etică nu vom găsi leac pentru nicio boală. Apocalipsa este plină de avertismente că oamenii vor fi loviți cu bube rele și cu boli incurabile tocmai din cauza alergării spre păcat (Apocalipsa 16:2).

Privind spre lumea de acum văd cum oamenii aleargă spre vrăjitorie și ocultism, așa cum Apostolul Pavel ne avertiza că în vremurile de pe urmă oamenii se vor alipi de învățăturile dracilor (1 Timotei 4:1). Vedem cum oamenii înlocuiesc binecuvântarea lui Dumnezeu cu Zen, Judecata cu Karma, pacea de sus cu meditații la astre si yoga, pe Dumnezeu cu orice zeitate inventată și chiar cu omul muritor. Văzând cum oamenii caută vindecare, dar fără pocăință, îmi dau seama că e fix ce are nevoie Anticristul, care va oferi semne si minuni celor păcătoși, care caută puteri supranaturale, dar fără sfințenie.

Așadar, dragi oameni, nu mai e mult. Terenul e pregătit, însă cu toate că Antihristul se cam grăbește, Hristos îl va mai ține o vreme pe loc pentru a împlini numărul celor ce trebuie salvați, pentru a-și întări Biserica și pentru a fi gata să o ia Acasă. Dar în acest timp de răgaz, vom vedea multă suferință si multă pedeapsă de sus către cel ce nu se întoarce cu fața spre Dumnezeu nici măcar în ultimul ceas.

“Sfârșitul tuturor lucrurilor este aproape. Fiţi înţelepţi dar și vegheaţi în vederea rugăciunii. Mai presus de toate, să aveţi o dragoste fierbinte unii pentru alţii, căci dragostea acoperă o sumedenie de păcate” (1 Petru 4:7-8).

Cu prețuire,
Toni Berbece