Skip to main content

Referendum pentru familie – noi de ce n-am reușit

Noi n-am reușit pentru că al nostru creștinism nu este unul trăit, ci în mare parte doar declarat. Un creștinism trăit este vehement împotriva curviei de orice fel, dar cum la noi 40.000 de femei lucrează ca videochat-iste, cum încă avem centurile orașelor pline de prostituate, cum încă ne delectăm cu manele despre amante, care sunt pofta inimii, în condițiile în care milioane de români sunt depedenți de pornografie, care promovează inclusiv deviațiile sexuale, e greu să votezi pro familie.

Noi n-am reușit pentru că Diavolul, Tatăl minciunii, și promotorul tuturor destrăbălărilor sexuale și-a pus mașinăria în mișcare și ne-a mințit că Dragnea ne va fura constituția dacă votăm la Referendum, n-am mai reușit pentru că tot Diavolul, prin sponsorii lui fideli, a “cumpărat vedete” care să promoveze “LOVE is LOVE”. Banii au curs râuri, iar “personalități” cu conștiința moartă ne-au “convins” că nu-i un pericol să ne lăsăm pradă destrăbălării, așadar să stăm acasă.

Noi n-am reușit pentru că n-avem în mare parte conducători cu caracter creștin, ai noștri conducători pupă icoane în România pentru a-i prosti pe votanți, iar în Europa votează pentru destrăbălare și pentru noua lume fără creștinism și Dumnezeu. Noi n-am câștigat pentru că n-avem un Orbán ca ungurii, ci un alt tip de Orban, în timpul guvernării căruia s-a sponsorizat un dans lasciv al unui tip care a hulit creștinismul.

Noi n-am reușit pentru că avem în România o Biserică adormită, care nu mai are interesul de a promova Scriptura, ci morții cu care fac bani grămadă, pomeni inutile și alte tradiții irelevante. Noi nu mai creștem creștini care să fie gata să sufere pentru Hristos și pentru valorile creștinismului, ci avem “creștini” care ar fi gata să te strângă de gât dacă le spui în față că orice formă de curvie e un păcat scârbos înaintea lui Dumnezeu. Noi era să ne luăm bătaie de câteva ori de la acești “creștini” pentru că dădeam flyere pro familie la metrou.

Oare vom mai avea șansa a doua?

Cu prețuire pentru rezistența lui Hristos,
Toni Berbece