Skip to main content

Referndumul – După două eșecuri ca popor vom ști să ne protejăm copiii

N-am știut, n-am vrut să…

N-am știut/vrut să protejăm 50 de milioane de copii uciși în ultimii 50 de ani de existență a nației noastre. Am ucis cât un război mondial, am ucis per cap de femeie aproape tot atâți cât s-au și născut dacă nu chiar mai mult. Sunt femei care dețin recorduri inimaginabile, dacă scaunele de la ginecologie ar putea vorbi și-ar exprima sila față de noi, față de ce am ajuns să facem, le-ar cere celor ce se pun pe ele să nu le mai atingă. Da, suntem un popor de ucigași cu sânge rece. Preferăm să ucidem un prunc decât să facem o familie și să ne asumăm responsabilitatea.

N-am știut/vrut ca popor să ne protejăm copiii de exodul părinților plecați la muncă în străinătate. Am furat ca sălbaticii după ieșirea din comunism, fabrici, uzine, industrii vândute pe doi lei unor oameni care nu aveau bani să investească în ele. Soarta a fost să le tăiem și să le ducem la fier vechi și să vindem pământurile, s-a distrus România cu gândul la stomac dar fără inimă. Aproape fiecare a furat, am crezut că libertatea despre asta e, să fure fiecare cât poate. Am dat tot ce se putea da altora pentru milioane care au ieșit din țară, iar prețul sunt copiii de azi care se topesc de dor după părinții chinuiți de același dor printre străini.

Două generații cel puțin sunt crescute de bunici, de frați mai mari sau de bone. Plâng de focul părinților în fiecare seară, iar dacă telefoanele ar putea vorbi nu ar face-o, ci ar urla de durere pentru că aud în fiecare seară când copilul care abia poate vorbi spune plângând: “Mami, vleau să dolm cu tine!”

Azi avem șansa de a arăta că știm și vrem să ne protejăm copiii de altă nenorocire care se abate asupra lor, propaganda spurcăciunii.

Propaganda aceasta vine ca un tăvălug peste copiii noștri, am văzut aseară cu ochii mei materiale care se distribuie și în România. Materiale fața de care dacă ești normal la cap și ai instinct de părinte (cât și discernământ spiritual) nu poți rămâne indiferent. Zi asta pentru că un om nu ar trebui să expună copiii la mizeriile din viața lui, măcar atâta decență ar trebui să mai aibă. Această propagandă este la fel de nemiloasă sau chiar mai nemiloasă decât plaga avortului și ruperea unei generații de părinții plecați la muncă.

Vom ști să-i protejăm de identitatea de gen sau îi vom lăsa să facă cozi la clinicile de schimbare de sex pentru că au crezut că sunt altceva decât băiat sau fată ca apoi să se răzgândească când va fi prea târziu. Vom ști să-i protejăm de gânduri că ar fi altceva decât sunt sau îi vom încuraja ca acest demon devorator de identitate și trup să pună stăpânire pe ei. De demoni te ferești, nu-i lași înăuntru crezând că-i poți îmblânzi. Omul a domesticit multe fiare, dar niciun demon. De ce am încerca acum. Hristos a scos demonii nu i-a rugat să fie mai cuminți.

Referendumul este despre copiii noștri! Vom vrea să-i protejăm? Că de putut vom putea pe 7 octombrie la vot!