Skip to main content

România protejată prin rugăciuni ascultate…

Ieri a circulat pe toate rețelele o chemare la rugăciune cu ocazia venirii doamnei Kamala Harris și o potențială atragere a României în războiul cu Rusia. Am primit-o și eu de zeci de ori, de fiecare dată am înălțat rugăciuni de protecție pentru țara noastră, am chemat la rândul meu la rugăciune pe alții și așa am făcut cu toții un scut de protecție pentru națiunea noastră și un “protest” la porțile Cerului contra unui război plin de vărsare de sânge.

Rugăciunile n-au fost în zadar deoarece, la scurt timp după discursul doamnei Harris și a domnului Iohannis, specialiștii au spus că România nu a fost atrasă într-o “capcană” de a deveni frontul “altora” pentru un război nedorit. Să continuăm să ne rugăm deoarece demonul de ucidere prin război va continua hărțuirea, va vrea și mai mult sânge și va vrea și sânge românesc, însă am câștigat momentan prima bătălie pe genunchi, urmează și altele. Nu încetați să mijlociți pentru pacea României și mai ales pentru pacea Ucrainei.

“Vă îndemn dar, înainte de toate, să faceţi rugăciuni, cereri, mijlociri, mulţumiri pentru toţi oamenii, pentru împăraţi și pentru toţi cei ce sunt înălţaţi în dregătorii, ca să putem duce astfel o viaţă pașnică și liniștită, cu toată evlavia și cu toată cinstea” (1 Timotei 2:1-3).

Cu prețuire,
Toni Berbece