Skip to main content

Rugăciune urgentă contra “controlului demonic” care se vrea pus pe națiune…

Domnul Câțu face un anunț terifiant, dorește intrarea în magazin doar a celor vaxxinați. De ce este “demonică” această afirmație? Pentru că vina pentru situația actuală este aruncată asupra unui număr de oameni care nu acceptă o anume medicamentație, deși e dovedit științific că această medicamentație inserată nu este tocmai “safe” si nici foarte eficientă, cei vaxxinați pot lua virusul, îl pot da și chiar pot muri din cauza lui. Dumnezeu sa-i binecuvânteze pe cei ce au ales-o, îi iubim și nu vrem vrajbă între noi. Însă politicienilor le covine să arunce vina pe un număr de oameni exact ca Nero pe creștini.

Nu, vina nu e a oamenilor, ci dacă vreți un vinovat ar trebui mai întâi să-l căutați între voi, cei care conduceți țara. Domnule Câțu, ați făcut “pomeni electorale” primăriilor, dându-le bani cu nemiluita când spitalele au rămas tot cu câte 10 paturi la ATI ca înainte de “plandemie”. Nu căutați să “demonizați” oamenii care n-au nicio vină că nu au încredere sau nu își permit din cauza sănătății să riște cu acest medicament, care are foarte multe efecte secundare de care nu răspunde nimeni.

Domnule Câțu și domnilor politicieni, nu transformați acest virus în armă contra populației, nu amplificați prin corupție și inimă rea de zeci de ori efectele “plandemiei”. Am crezut că am scăpat de corupția din țara aceasta, că voi “politicienii galbeni” sunteți altfel, dar azi se vede mai bine ca niciodată că nimeni și nimic nu v-a diminuat pofta de a fura chiar din zilele de viață ale celor bolnavi. Au ajuns ungurii să ne doneze din milă 1000 de flacoane de medicamente, care tratează si previn intubarea pacienților. N-avem medicamente, n-avem paturi suficiente, n-avem spitale, n-avem doctori suficienți pentru că 30 de ani i-ați fugărit prin țări străine, iar azi vinovații sunt nevaxcinatii? Dumnezeu va judeca între noi romanii și voi, cei care ne-ați condus si ne conduceți. Dacă scăpați aici, nu veți scapă la Judecata de apoi. Să vă fie frică de vremurile acelea când romanii se vor smeri și vor striga spre Dumnezeu. Cum o să vă risipească El de la conducerea acestei țări o să vă șocheze si pe voi si pe toți cei ai voștri.

Pe baricadele rugăciunii, dragi romani! Nu mai e mult și Dumnezeu ne va face dreptate. Nu vă temeți de oameni și de măsurile lor, ci temeți-vă doar de păcat.
Cu prețuire,
Toni Berbece