Skip to main content

Să nu vă temeți de ce va veni…

Un hoț a auzit ca o bătrânică ascunde economia ei de o viata care era aproape cât o comoara. S-a furișat noaptea în casa ei dar n-a găsit nimic după ore de scotocit, apoi i-a venit o idee. S-a dus la urechea bunicii si i-a șoptit: “Un hoț îți fură banii!”, după care s-a furișat sub pat. Bătrânica s-a trezit și a crezut că a visat ceea ce a auzit, așa că s-a dus să-si verifice banii. Hoțul i-a văzut și i-a furat pe când bunica a adormit din nou.

Morala este că lumea ne spune într-una că vom fi furați de sănătate, că vom fi furați de libertate, de doi ani trăim sub amenințările unui nou val de criză care vine cu o precizie incredibilă, exact cum “profeții morții” l-au prevestit. Dar dacă noi nu ne ancorăm în Cel care ne poate păzi sănătatea, finanțele și libertatea, cei care ne “avertizează” devin chiar hoții noștri. De doi ani suntem “avertizați”, dar aceste avertismente de fapt ne-au furat de pace, de liniște și de o minte sănătoasă.

Ce e de făcut? Încredințează-ți viața în mâna lui Hristos, Cel care te poate păzi de Înșelătorul și de Ucigașul, care a venit doar să junghie și să prăpădească. Biblia ne îndeamnă: “Încredinţează-ţi soarta în mîna Domnului,încrede-te în El, şi El va lucra” ( Psalmul 37:5). Vă spun sincer că n-am văzut om care să se încreadă în Hristos si să trăiască în teroare. Disperarea si credința sunt total opuse. Hristos ne-a spus: “Vă las pace, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau aşa cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte (Ioan 14:27)!”

Așadar, nu vă temeți! Ce va veni ne va apropia de Hristos și de răsplătirea veșnică, iar pe cei ce lucrează păcatul îi va apropia de Antihrist și Judecată!

Cu prețuire,
Toni Berbece