Skip to main content

Să nu ziceți că nu ați știut…

Să nu ziceți că n-ați știut de Dumnezeu când ați avut Biblia până și pe rafturile supermarketurilor. Unii ați dormit cu ea pe noptieră, alții ați avut-o în raftul bibliotecii, alții ați mutat-o dintr-o cameră în alta sau dintr-o casă în alta, dar tocmai Biblia cum ne spune Pavel “este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede” (Romani 1:16).

Să nu ziceți că n-ați știut de Dumnezeu când suntem poporul care sărbătorim cei mai mulți sfinți, avem printre cele mai multe zilele libere de sărbători creștine dintre popoare, sărbătorim mereu câte un coleg cu numele Ioan/Ioana, Andrei/Andreea și multe altele. Nu v-ați întrebat niciodată care-i treaba cu sfinții aceștia? Biblia ne spune că “fiindcă suntem înconjurați cu un nor atât de mare de martori să dăm la oparte orice piedică și păcatul care ne înconjoară așa de lesne… [și] să ne uităm țintă la Căpetenia și Desăvârșitea credinței noastre, adică la Isus…” (Evrei 12:1-2).

Să nu ziceți că nu ați știut de Dumnezeu când însăși Creația v-a vorbit în fiecare detaliu atât de bine pus la punct, atât de bine calculat și proiectat de un Dumnezeu Creator. Tot Pavel ne spune că “însușirile nevăzute ale lui Dumnezeu, putere Lui veșnică și dumnezeirea Lui se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiți cu băgare de seamă la ele, în lucrările pe care le-a făcut (Romani 1:19-20).

Așadar, ne vor condamna toate aceste lucruri, anume: Biblia, Sfinții, Creația, toate crucile de pe drumuri și de la gât, toate icoanele, toate Bisericile de piatră sau de lemn, dacă nu ne întoarcem cu toată inima la Dumnezeu, dând păcatul la oparte. Nu e greu, trebuie doar să vrei, restul face Duhul lui Dumnezeu în tine.

Cu prețuire,

Toni Berbece