Skip to main content

Scandal…

Este un scandal uriaș în fotbal, pentru că 17 națiuni (majoritatea europene) au vrut să poarte o banderolă, care promovează ceea ce Biblia numește “păcate scârboase” sau mai grav de atât păcate pe care le fac prin “voia minții lor blestemate.” Așadar, au vrut să afișeze ceea ce creează repulsie si aduce blestem, conform Scripturii. Însă FIFA le-a interzis de teama unor reacții a musulmanilor si le-a amenințat pe cele 17 națiuni că le va exclude de la acest mondial, motiv pentru care acestea au cedat. Însă Germania a vrut să se țină tare si avea intenția de a-si retrage naționala, însă a renunțat si ea.

Ma gândeam cât de puternică este frica de musulmani si de o autoritate omeneasca care poate taxa la capitolul bani si imagine. Dacă o țară creștină ar fi cerut să i se respecte credința, valorile si principiile, cu siguranță că aceste națiuni ar fi călcat în picioare această dorința și ar fi intrat cu mesajele lor stricate și ostentative. Dar iată că musulmanii nu-s de ignorat. Nici nu vreau să mă gândesc ce se putea întâmpla acolo dacă acești jucatori i-ar fi ofensat pe descendenții lui Isaac.

Ma gândeam la decadența morală și la lepădarea Europei de Dumnezeu, lucru care în România as vrea să stea altfel. Mă gândeam cum de am ajuns noi europenii “reprezentații spurcăciunii”? Cum de am ajuns noi să ne “batem” vitejește ca să promovăm ceea ce a atras mânia lui Dumnezeu peste lume mereu? Cum de suntem noi “imaginea stricăciunii” și cum de avem așa de mare râvnă pentru păcat? A fost un cuvânt din partea lui Dumnezeu printr-un profet, cum că dacă Europa nu se va smeri, “sabia războiului” va ajunge până la cele mai “sigure” si îndepărtate colțuri ale ei.

Europa va cădea din gloria ei, ceea ce a si început deja, dacă obrăznicia ei față de Dumnezeu va continua. În timp ce musulmanii si-au adus predicatori pe stadioane ca să-i învețe de-ale islamului, noi aducem pe stadioanele, în grădinițele, școlile si chiar în Bisericile noastre “prostituate” care să ne spurce urechile si privirile cu “predicarea iubirii diavolești”. Vreau ca în România lucrurile să stea altfel, vreau ca România să se ridice și să stea de partea lui Dumnezeu, nu a diavolului si a păcatelor mizerabile. Hai române pe 1 Decembrie în Parcul Izvor de la ora 18:00 să arați că-L iubești pe Dumnezeu!

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece