Skip to main content

Sunt “bărbat” si sunt “creștin”…

“Facebook” a scos de pe multe pagini posibilitatea de a bifa că ești bărbat/femeie sau “orientarea religioasă”. Neocomunismul se instalează grabnic în numele unei “corectitudini” si pentru a nu “ofensa”. Comunismul din România a funcționat la fel, hai să le luam vacile celor harnici să nu deranjăm “puturoșii” că ei n-au vaci, hai să luăm pământurile să nu-i deranjam pe cei care le-au vândut ca să le bea, hai să confiscam moșii și gospodării ca să-i băgăm pe toți în cutii de beton, gri și depresive.

Azi se confiscă lucruri mai grave decât vaci, terenuri și moșii. Ni se fură dreptul de a ne identifica cu ceea ce ne reprezintă, suntem furați de identitatea pe care Dumnezeu ne-a dat-o și care este un necesar pentru a funcționa ca societate. Fără credință și fără armonia “născătoare” si binecuvântată dintre bărbat si femeie suntem doar niște “animale” cărora le mai lipsește doar o talangă la gât si o plăcută galbenă la ureche cu o cifră sau un cod de bare.

Ma gândeam că noi creștinii nici nu realizam că ni se pregătește cea mai mare persecuție din istorie timp în care noi dormim, pentru că scopul pentru care ei promovează si legiferează atât de mult “păcatele scârboase” este tocmai pentru a ne vâna și închide pe noi, care chiar suntem creștini practicanți, pentru că singurii care se vor opune păcatelor suntem noi, restul s-au lepădat si aliniat deja. In timp ce ne acuzau de medievalism, ei îl reinstalează cu avânt, readucând nedreptățile și sălbăticiile de atunci, executate în numele unei “religii”. Însă ei pe noi ne vor închiși, blocați și vânați.

Unii nici nu realizați că diavolul e în spatele acestor agresive campanii de promovare a “scârboșeniilor”, iar când vor obține legi si dreptul de a ne închide gura, vor năvăli în Bisericile noastre (cum in alte părți fac deja), ne vor scoate de acolo si vor pune lacătul pe ele, pentru că suntem “contra iubirii”, “contra drepturilor” și contra “standardelor” lor. Atunci vor avea liber să îmbolnăvească si să distrugă tot, abia atunci veți vedea colții Diavolului care se vor înfrupta din voi si din copiii voștri. Când veți ajunge de jaf si viol voi si copiii voștri în această lume “sodomizată”, atunci ne veți căuta si se poate să nu mai fim. Vino Doamne mai curând!

Te provoc sa postezi o poza cu tine declarându-ți genul si credința!

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece