Skip to main content

Semne ale sfârșitului – Noua “Dez/Ordine Mondială” iese din umbră

Statele lumii “bune”, care vor să aducă pacea în Ucraina s-au adunat și l-au sunat pe Putin, sunt dispuse să înceapă chiar un Război Mondial, puterile lumii și-au arătat colții față de poporul barbar, care a intrat cu ghetele sovietice între blocurile ucrainene, ucigând fără milă. Lucrul bun este că Ucraina va fi lăsată curând în pace după distrugeri masive, iar Rusia (Magog) se va putea regrupa pentru adevărata misiune a sfârșitului care nu va fi departe. Suntem încă în faza testelor. Testul cu supușenia și “vândutul și cumpăratul” doar cu semnul pus a funcționat “binișor”, s-au oprit pentru că nu este încă vremea și a început să mai cadă câte un “Nadal” pe ici pe colo cu junghiuri în inimă.

Însă cu ce vom rămâne după războiul din Ucraina? Cu “nevoia” lumii de un guvern al păcii, prevestit în Apocalipsa si anunțat aseară de “Biden”, este acel guvern după care striga domnul Zelenski, el însuși un om al “lumii noi”, adică domnul acela care “lingea” camera de filmat când se apropia de el (nu e glumă, ci realitate de pe vremea actoriei). Domnul Zelenski, azi erou pe mapamond, este o foarte bună imagine a “omului nou”, acel “familist” dar adept al “propagandei destrăbălării” (vezi rolurile din videoclipuri și filme, roluri în care a promovat pe față noua agendă de corupție spirituală). Mă bucur pentru poporul ucrainean că i se va încheia calvarul, zilnic mă rog pentru ei, însă știu conform Bibliei că ce atrage asupra noastră această năpastă este și “omul nou” care nu are nicio rușine și frică de Dumnezeu. Dacă nu ne pocăim vom păți cu toții la fel, asta ar spune Hristos cu lacrimi în ochi pentru orice popor. Amenințarea e la granițe, oare ne vom trezi?

Ceea ce este foarte clar, este că lumea de acum este ca apa dintr-o cadă în care dopul a fost scos și mai sunt 10 centimetri pe fundul căzii, atunci se creează vârtejul acela în care totul se scurge foarte repede, iar spuma și impuritățile de la suprafață se întâlnesc la scurgere, pentru că așa cum spune apostolul Ioan, știm că este sfârșitul lumii pentru că au apărut mulți Antihriști. Aceștia conduc lumea acum și promit coaliții, pace și prosperitatea. Nu va fi niciuna dintre ele, ci doar urgie după urgie până va veni Domnul. Însă cei ce sunt ai lui Hristos vor fi ascunși în Gosenul Său, dacă ești al Lui, știi ce este acela Gosenul.

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece