Skip to main content

Sfântul Ilie si românii…

Sfântul Ilie este cunoscut ca fiind cel ce a luptat cu avorturile din Templele Izabelei dedicate Astarteei si lui Baal, El a condamnat curviile și desfrâul din Israel, care duceau la mii de crime si nedreptăți anual, din cauza acestei depravări, care a devenit religie in Israel, Dumnezeu a lovit tara cu o secetă așa de mare încât nici animalele nu mai aveau iarba de păscut. Romanii ar trebui să știe astăzi că unul dintre cei mai mari sfinți celebrați de noi este si unul dintre cei mai mari împotrivitori față de ceea ce astăzi Europa impune statelor membre, tot un soi de Izabelă conduce si azi Europa si chiar lumea, iar Sfântul Ilie n-ar fi tăcut, ci ar fi condamnat public si fără reținere aceste necurății. Așadar, nu poți servi șaturi pentru sfântul Ilie si să mai cauți o aventura de-o noapte.

Sfântul Ilie este unul dintre cei mai mari luptători cu vrăjitoria si cu ocultismul. Azi romanii caută tot felul de soiuri de spiritism, să comunice cu demonii prin forme de vrăjitorie, practică yoga si alte feluri de incantații si divinații. Nu mai vorbesc de mersul la vrăjitoare sau ghicitul în cărți de tarot, toate acestea au fost nimicite de Ilie în Israel, citiți ce a făcut Ilie cu preoții vrăjitori. De ce? Pentru că vrăjitoria este un “cancer” al societății, o arma mortală pentru care nu exista poliție de supraveghere, ci doar Biserica o poate stârpi prin rugăciune si luptă spirituală. Dacă serbezi sfântul Ilie dar îți place si zodiacul, chemarea morților, descântecul si alte forme de ocultism nu uita ca ești in mare rătăcire spirituală.

Ilie este esența credinței creștine, este cel ce a fost luat in car de foc de Dumnezeu pentru puritatea inimii lui si nu așa cum citeam pe un site penibil, cum ca si-ar fi ucis părinții si după aceea si-a cerut iertare de la Dumnezeu. Dacă Ilie ar predica in Bisericile din România, acești 98% creștini l-ar omorî cu pietre sau in cel mai bun caz, l-ar numi sectant. Pune mâna si citește acele câteva capitole despre Ilie si roagă-te să trăiești precum a trăit si el. Si încă ceva, Sfântul Ilie ar fi condamnat si drăcuitul, care e atât de comun la “creștinii” romani. Doamne ajuta si mai trimite un Ilie!

Cu prețuire,
Toni Berbece