Skip to main content

Stimați politicieni, apărați-ne copiii ca să nu-i apere Dumnezeu de voi…

Acum câțiva ani priveam șocat materiale, fie video, fie foto, despre cum copiii din occident erau/sunt “obișnuiți” cu materiale sexuale explicite, pornografice chiar. Vedeam dansuri lascive ale unor adulți, care mimau actul sexual în fața copiilor de grădiniță, pe motiv că li se explică cum au apărut ei pe lume și pentru a demonta ideea “ați fost aduși de barză”. Eram de asemenea scârbit de poze cu organele sexuale desenate explicit și plimbate înaintea copiilor începând chiar din grădiniță, tot pe motiv că sunt obișnuiți cu “realitatea”.

Stimați politicieni, doriți ca și România să intre în rând cu aceste țări, care își expun copiii unei agresiuni sexuale mai întâi la nivel psihic și apoi chiar mai departe? Adică nu e suficient că ai noștri copiii sunt hipersexualizați prin media de azi, cu care ne luptăm cât de mult putem ca să nu ne spurce copiii? Soluția nu este o explicare a actului sexual încă de la grădiniță, ci soluția este o educare în spiritul înfrânării creștinești până la vârsta maturității. Educația sexuală pe care doriți să o impuneți nu este gândită spre a ne proteja copiii, ci spre a-i alinia neo-marxismului distrugător. Voi, politicienii, în frunte cu domnul președinte, nu uitați că ultima Curte de Apel, ultima Curte Constituțională, ultimul vot se va da înaintea lui Dumnezeu. Cu o Judecată suntem toți datori, cum votăm și alegem aici pe pământ, așa vom fi răsplătiți dincolo.

Deschideți ochii, pentru că în spatele acestei legi nu este un bine pentru copiii noștri, ci se dorește să li se fure pudismul, puritatea de copil, să li se stârnească poftele și să li se inoculeze idei greșite despre familie și despre binecuvântarea actului sexual din cadrul familiei lăsate de Dumnezeu. Fac apel la toți politicienii, nu vă pătați mâinile cu un vot care ne va distruge moral și fizic copiii, ci lăsați-vă treziți în conștiințele voastre și votați cu credința în Dumnezeu și nu pentru dumnezeul destrăbălat al veacului acestuia.

Iar vouă, dragi români, vă spun apăsat să postiți și să vă rugați pentru viitorul națiunii și al copiilor noștri. Avem datoria de a le lăsa ca moștenire o Românie curată, nu în rând cu ateismul și neo-marxismul lumii. Noi suntem români, noi suntem creștini, noi suntem pe veci aici stăpâni!

Cu prețuire,

Toni Berbece