Skip to main content

Vis despre un cutremur…

Dragilor, acum două nopți am avut un vis foarte puternic, părea atât de real cum n-am mai avut niciodată. Se făcea că eram la parterul unui bloc și mă pregăteam să iau liftul, când deodată a început un cutremur foarte puternic. Efectiv blocul se mișcă cu mine. Am vrut sa fug afara, dar era mai periculos decât înăuntru, pentru că de pe bloc cădeau bucăți mari de tencuială. Am rămas blocat undeva în scară și mă rugam puternic să se termine cutremurul.

Cred că Dumnezeu ne cheamă să mijlocim pentru țara noastră, ca să fim scutiți de un cutremur de pământ cu multe victime și multe daune materiale. Atât ne-ar mai trebui și am fi în groapă cu totul. N-am vrut să spun nimănui visul, dar efectiv ceva nu-mi dă pace. Simt o presiune mare de a vă chema la mijlocire și pocăință ca Dumnezeu să se îndure. Niciodată rugăciunile de protecție nu au fost un moft, ci o necesitate.

Chiar și experții spun că o dată la un anunți timp țara noastră trece printr-un mare cutremur, eu cred că dacă ne unim suficienți oameni cu credință și iubire de Dumnezeu, El va proteja această minunată bucată de pământ pe care ne-a încredințat-o. Cel care a creat faliile pământului le poate porunci și să stea nemișcate. Ne încredem în El și mijlocim cu post și rugăciune pentru protecția națiunii noastre de boli, calamități, păcate și răutatea omenească.

“Dacă nu zidește Domnul o casă, degeaba lucrează cei ce o zidesc; dacă nu păzește Domnul o cetate, degeaba veghează cel ce o păzește.” Psalmul 127:1

“Unde erai când am așezat temeliile pământului? Spune, dacă ai pricepere! Cine i‑a hotărât măsurile? Știi? Cine a întins sfoara de măsurat peste el? Pe ce îi sunt așezate temeliile sau cine i‑a pus piatra din capul unghiului…” Iov 38:4-6

Domnul sa ne păzească!
Cu prețuire,
Toni Berbece