Skip to main content

Vremurile în care bărbații sunt vânați…

Citeam despre o “boală inventată”, care atacă din pruncie mai ales mințile băieților, e ceva nou în ultimii ani, ceva cu care tot mai mulți băieței se confruntă (mă rog anual pentru sute de astfel de copilași aduși de părinți). Sunt înfiorat de numărul tot mai crescut de afecțiuni asupra minților copiilor. Însă cred că unde este credință în Hristos există si vindecare. Dar bărbații nu sunt atacați doar astfel, știm că Șarpele urăște în primul rând partea bărbătească pentru că reprezintă autoritatea, pentru că bărbatului i-a fost încredințată “Paza Edenului”, iar Diavolul știe că distrugând această autoritate distruge de fapt armonia Societății, a Familiei si a Bisericii.

Mă uit în Egiptul Antic, unde au ajuns evreii de pe vremea lui Moise, si văd cum Faraon a dat poruncă să fie uciși toți copiii de parte bărbătească imediat după naștere. De femei aveau nevoie pentru a le subjuga si pentru a le folosi ca sclave. Pentru că acolo unde o societate nu are bărbați destoinici (masculinizați), femeile ajung adesea sclave, sclave sexuale (cum se întâmpla tot mai mult si in România), sclave ale muncii (tot mai multe femei au devenit workaholici), sclave ale patimilor si ale narcisismului. Bărbatul este echilibrul societății, iar un bărbat slab (efeminat, cu bărbăția anulată) înseamnă femei slabe, înseamnă copii slabi, înseamnă o societate depravată.

Așadar, ce diavolul nu poate ucide sau schilodi din pruncie, va căuta să distrugă moral, astfel încât “Adamii” să doarmă, pentru ca Șarpele să se distreze manipulând “Evele”. O societate are nevoie de bărbați în primul rând credincioși, să știe că au fost creați să apare, să conducă cu dragoste si să slujească prin iubire Familia, Biserica si Patria! Rugați-vă pentru bărbații voștri, căci sunt chipul autorității lui Hristos. O femeie care nu își respectă bărbatul si poziția lui de la creație este o Izabelă drăcească, ce aduce moarte peste casa ei.

Cu prețuire
Toni Berbece