Skip to main content

Tu vei avea să dai si altora…

Vor veni din nou vremurile în care vecinii vor bate la uși să ceară o cană cu ulei și una cu făină, una cu zahăr și una cu mălai, pentru mulți vor veni din nou vremurile din comunism și imediat de după, dar aceste vremuri nu vor fi pentru tine care te încrezi în Dumnezeu, aceste vremuri vor fi de cercetare pentru cei care și-au făcut din ban dumnezeu și din plăceri păcătoase stăpân, iar dumnezeii lor vor fi îngenunchiați.

Puterea banului va fi luată din nou din multe case si multe familii, iar unde vor mai rămâne bani vor veni boli si suferințe pe care banii nu le vor putea rezolva. De ce? Pentru că Dumnezeu a declarat în aceste zile război față de dumnezeii falși în care omul se încredere. Dumnezeu va zdrobi puterea banului, puterea trupului si puterea orgoliului omenesc. Vom vedea ca în Egiptul pedepsit de Dumnezeu, urgii după urgii, până când omul cel mândru va fi obosit și nu va ști unde să se adăpostească.

Atunci vor privi cu jind la pacea celor care cred în Dumnezeu și vor spune: “La ei nu-i noroc, ci e cu adevărat Dumnezeul lor care îi apără!” Se va ști clar, cum au știut vrăjitorii Egiptului, că cu noi este degetul lui Dumnezeu și vor mărturisi acest lucru. Unde va fi un credincios acolo va fi binecuvântare, locul lui de muncă nu va falimenta, casa lui nu va cunoaște boala, nici falimentul, nici depresia, nici panica, nici insomnia, nici frica. Dar înainte de aceste vremuri si cel credincios va fi cercetat si se va face trierea și in rândul celor ce zic că sunt cu Dumnezeu și nu sunt. Vor fi scoși din rândul celor neprihăniți, cei ascunși acolo ca puii de năpârci, care cred că vor trece neobservați sub aripile întinse ale cloștii care-si adăpostește puii. Ești tu gata de ce va veni? Vremurile de cercetare sunt aici, credința este chemată la control, doar cei ce se încred în El vor rămâne în picioare!

Doamne ajută!
Cu prețuire,
Toni Berbece