Skip to main content

“Unde sunt copiii mei?”

Ieri a venit la consiliere spirituală (spovedanie) o tânără tulburată tare de un vis, a visat cum din Cer s-a auzit o voce care a întrebat: “Unde sunt copiii mei?” Apoi pe jos s-au văzut enorm de multe haine albe rămase pe pământ ca si cum trupurile din ele au dispărut, apoi a început o mare groază pe tot pământul, iar din Cer a început să plouă cu foc, era o imagine de iad, oamenii neavând unde să se ascundă, iar cei care au rămas au fost topiți de căldura aceea imensă.

Tânăra care mi-a povestit visul era îngrozită de ceea ce visase și a înțeles de aici cât de real va fi totul, cât de importantă este relația ei cu Hristos și cât de importat este să fim printre copiii Domnului, printre cei spălați de păcate și care se încred în El că vor fi salvați. Ne-am rugat împreuna, iar lacrimile de pocăință au fost reale și pline de pasiune pentru o viață curată cum Hristos ne-a lăsat în Scripturi.

Răpirea Bisericii și sfârșitul violent al lumii în care trăim va fi ceva real, prevestit cu mult timp în urmă de Biblie, iar Biblia are peste 600 de profeții din care aproape toate s-au împlinit cu o acuratețe incredibilă (profeții despre Imperii și Regi, despre popoare și persoane din toate categoriile și din toate părțile lumii cunoscute atunci). Așadar, dacă sute de profeții s-au împlinit, este clar că și profețiile sfârșitului lumii și a răpirii copiilor lui Dumnezeu la Cer se vor împlini, cel mai probabil foarte curând la cât de repede se pervertește pământul și la cât de repede duhul antihristic vrea să pună stăpânire pe el. Ești tu gata de plecare oricând? E cel mai probabil ca noi să fim ultima generație, șansele sunt enorm de mari, agitația naturii, autodistrugerea omenească, calamitățile, razboaiele, păcatele generalizate ca un cancer moral la nivelul națiunilor ne prevestesc că totul se va termina destul de rapid. Nu știm sigur clipa, dar trebuie să știm sigur de partea cui suntem. Ești de partea lui Hristos sau de partea Diavolului? Există doar două tabere, tu în care ești? Ai ales păcatul sau neprihănirea?

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece
Text din Biblie: 1 Tesalonicieni 4:16-18