Skip to main content

Unirea sub o singură religie a început…

Chiar nu ați observat că unică religie care se dorește este religia depravării, nu ați văzut cum sunt date jos steagurile Americii si ale Angliei (plus ale multor altor popoare) ca sa se pună steagul noii religii? Mai mult de atât aceasta nu e doar unirea sub o singura credința in depravarea totala a omului, ci este o unire intr-un singur popor, adică un popor care e unit de un singur gând si o singura simțire, aceea de a spurca de la copii pana la bătrâni, exact ca in cetățile S&G.

Chiar nu ați observat cum toate companiile mari din lume, care-l slujesc pe Mamona (Antihristul), imediat își colorează siglele si dau dovada de un servilism demonic? Nu ați văzut cum inclusiv sataniștii si-au pus sigla lor pe acest steag? Nu ați văzut cum moralitatea, bunul simt, rușinea si puritatea sunt puse la colț ca fiind cele mai infame lucruri din societate? Oare nu ați văzut produsul lor, care este debusolate, depresie, schilodire, boli incurabile, sinucideri si pana la urma moarte veșnica? Chiar nu vă dați seama ca noua religie este despre mândria celor mai stricate lucruri din societate?

Chiar nu ați observat cum marile guverne se apleacă înaintea acestei ideologii a Fiarei din Apocalipsa? Cum cea mai mare hulă din Scriptură este făcută lege de ei? Nu vedeți cum ținta condamnării si punerii la zid sunt tocmai părinții, preoții, pastorii si profesorii, cei care cresc generațiile lumii in frica de Dumnezeu si iubire de semeni? Voi nu vederi cum in urma promovării acestei religii tocmai Biserica, Biblia si oamenii de bine sunt atacați si excluși din societate? Oricum sa știți, când aceasta religie va deține in totalitate puterea, atunci vor veni anii de prăpăd groaznic (Necazul Cel Mare), în care vor fi judecați locuitorii pământului si apoi va reveni Hristos sa distrugă ce a mai rămas. Între timp noi vom fi de mult plecați!

Cu prețuire pentru Hristos,
Toni Berbece