Skip to main content

Vă arde

Am înțeles că o mână de politicieni nu a putut jura cu mâna pe Biblie, oare de ce? Oare vă arde puritatea acestei cărți și duhul de viață din ea? Sau conștiința voastră e prea puternică și vă e greu să jurați cu mâna pe Biblie? Dacă conștiința nu vă lasă, atunci vă înțeleg și apreciez sinceritatea, că alții au jurat pe Biblie și au furat țara cu tot cu oamenii din ea, trimițându-i cu avioanele la străini ca pe niște robi ca la noi nu mai au ce să muncească și nici pe bani decenți. Fără Biblie și fără politicieni care să creadă în ea va fi vai de noi la ce ar putea presupune cariera voastră. Aveți in portofoliu din nou legi “alambicate” despre educație sexuală și parteneriate x și știți bine că Biblia nu e de acord cu ele?

Când privim la ce devine lumea fără Dumnezeu ar trebui nu doar să jurăm cu mâna pe Biblie, dar să o și “mâncăm” filă cu filă, cum i-a spus Dumnezeu profetului Ioan să facă în mod simbolic (Apocalipsa 10:8-11). Ne uităm la ce se întâmplă când creștinismul slăbește sau chiar este eliminat. Uitați-vă la Franța, vă place domnilor politicieni? Sunt invadați de un popor fără frică de Dumnezeu, atât de sălbatic încât dacă-l zgândări cu niște caricaturi despre “dumnezeul” lor imediat ies în stradă și taie gâturile unor oameni nevinovați, ard Biserici, dărâmă cruci, iau ostatici și se explodează prin locuri aglomerate de nici Turnul Eiffel nu mai poate fi vizitat ca odinioară și nici tomberoanele nu mai sunt ce-au fost, au pungi în loc de pubele.

Asta ne așteaptă fără Biblie și fără Dumnezeu. Aveți decența de a recunoaște că lumea fără credința în Dumnezeu este un loc foarte crud și fără principii morale, care să dea siguranță cetățenilor. Nu îndepărtați cu nonșalanață ceea ce ne dă acest strop de civilizație de care ne mai bucurăm. Puneți mâna pe Biblie, citiți-o și apoi veți jura cu ambele mâini pe ea, descoperind că dreptatea, iubirea și respectul aproapelui se trag din această carte.

Cu prețuire pentru cei cu frică de Dumnezeu,
Toni Berbece