Skip to main content

Vaccinul cu defect și cel fără defect

Un lot cu defect dintr-un anumit tip de vaccin a ajuns în mai multe țări, cauzând chiar moartea mai multor persoane. Astfel, încrederea în vaccin, și-așa șubredă, a scăzut și mai mult. Este panică mare în țările în care acest lot de vaccin a ajuns. Guvernele nu mai știu cum să liniștească populația, știrile curg cu abundență și în România. Și la noi sunt probleme cu vaccinul AstraZeneca, din care au fost retrase 4200 de doze, asta după ce au apărut probleme cu coagularea sângelui la unii dintre cei 70.000 de pacienți vaccinați cu acest vaccin și chiar exista suspiciunea în cazul morții unui bărbat, tânăr și fără probleme de sănătate, la o zi după ce a fost vaccinat. Din nou ni s-a dovedit că soluțiile omului pot fi eronate, că de fapt în loc să aducă salvare pot aduce chiar moarte. Că suntem efemeri și că depindem de Dumnezeu și de încrederea pusă în El pentru viața de apoi e mai clar ca niciodată.

Lăsând deoparte vaccinul contra unei boli fizice (necesar și el in multe cazuri), există un vaccin care aduce garantat viață veșnică, un vaccin care, o dată administrat, te scapă de efectele devastatoare ale păcatului. Biblia spune că plata păcatului este moartea, dar vaccinarea cu sângele lui Hristos te scapă și de puterea păcatului și de orice efect pe care acesta l-ar fi putut avea asupra ta. Unul dintre versetele mele preferate este: “Noi ştim că omul nostru cel vechi a fost răstignit împreună cu El, pentru ca trupul păcatului să fie lăsat fără putere, în aşa fel încât să nu mai fim sclavi ai păcatului” (Romani 6:6). Deci, dacă ai încredere în Hristos și-I ceri putere asupra oricărui păcat, El te va “vaccina” cu sângele Lui și vei simți putere asupra oricărei slăbiciuni, nu vei mai fi sclavul patimilor sexuale, nu vei mai fi sclavul viciilor, al drogurilor, alcoolului, tutunului sau al jocurilor de noroc…

Tot Scriptura ne mai spune ce putere are sângele lui Hristos asupra dușmanilor noștri: “Iată că v-am dat putere să călcaţi peste şerpi şi peste scorpii şi peste toată puterea vrăjmaşului: şi nimic nu vă va putea vătăma (Luca 10:19).” Nu exista vătămare pentru cei care se încred în Sângele lui Hristos, niciun drac nu se poate atinge și ne poate aduce vătămare, nici măcar când le poruncim în Numele lui Hristos să iasă din oamenii chinuiți de ei.

Dacă vaccinurile omenești pot da greș, cel cu sângele lui Hristos niciodată!
“Ei l-au biruit prin sângele Mielului şi prin cuvântul mărturisirii lor şi nu şi-au iubit viaţa chiar până la moarte.” – Apocalipsa 12:11

Te-ai asigurat că ești pe lista de “vaccinați” ai cerului? Te-ai asigurat că numele tău este scris in Cartea Vieții conform Apocalipsa 20:12?

Cu prețuire,
Toni Berbece